Neler Yeni

Amd Sürücü Zaman Aşımı Hatası

ArchevaS

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Samet Bozdağ
Bundan yaklaşık 3 ay önce aldığım Donanım Arşivi C hazır sisteminde (Ryzen 5 5600 Rx 6700) sıklıkla sürücü zaman aşımı meydana geldi hatası almaya başlıyınca bu konuyu açma gereği duydum. Ekran kartım gayet soğuk çalışıyor İşlemcim ise ara sıra 80 dereceyi görüyor onun dışında genelde 60-70 derece civarlarında. Bu sorunu nasıl çözebilirim gerçekten çok rahatsız etmeye başladı. Şimdiden yardımlarınız için teşekkürler.
1684411737125.png

WörWind

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,611
İsim
Cole Palmer
İlgilendiği Kategoriler
Neler yeni, Ekipman
Bundan yaklaşık 3 ay önce aldığım Donanım Arşivi C hazır sisteminde (Ryzen 5 5600 Rx 6700) sıklıkla sürücü zaman aşımı meydana geldi hatası almaya başlıyınca bu konuyu açma gereği duydum. Ekran kartım gayet soğuk çalışıyor İşlemcim ise ara sıra 80 dereceyi görüyor onun dışında genelde 60-70 derece civarlarında. Bu sorunu nasıl çözebilirim gerçekten çok rahatsız etmeye başladı. Şimdiden yardımlarınız için teşekkürler.Alıntıyı görüntüle
DDU ile sürücüyü kaldırıp bir daha AMD'nin kendi sitesinden en güncel sürümü yüklermisiniz?

Berk27TR

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
72
İsim
Berk Özyürek
Bundan yaklaşık 3 ay önce aldığım Donanım Arşivi C hazır sisteminde (Ryzen 5 5600 Rx 6700) sıklıkla sürücü zaman aşımı meydana geldi hatası almaya başlıyınca bu konuyu açma gereği duydum. Ekran kartım gayet soğuk çalışıyor İşlemcim ise ara sıra 80 dereceyi görüyor onun dışında genelde 60-70 derece civarlarında. Bu sorunu nasıl çözebilirim gerçekten çok rahatsız etmeye başladı. Şimdiden yardımlarınız için teşekkürler.Alıntıyı görüntüle
amd klasöründe sadece bir klasör olsun öyle olmazsa çakışıyor

ArchevaS

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Samet Bozdağ
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Top Bottom