Amd Sürücü Zaman Aşımı Hatası

ArchevaS

80+
Reaksiyon skoru
3
Bundan yaklaşık 3 ay önce aldığım Donanım Arşivi C hazır sisteminde (Ryzen 5 5600 Rx 6700) sıklıkla sürücü zaman aşımı meydana geldi hatası almaya başlıyınca bu konuyu açma gereği duydum. Ekran kartım gayet soğuk çalışıyor İşlemcim ise ara sıra 80 dereceyi görüyor onun dışında genelde 60-70 derece civarlarında. Bu sorunu nasıl çözebilirim gerçekten çok rahatsız etmeye başladı. Şimdiden yardımlarınız için teşekkürler.
1684411737125.png

Bundan yaklaşık 3 ay önce aldığım Donanım Arşivi C hazır sisteminde (Ryzen 5 5600 Rx 6700) sıklıkla sürücü zaman aşımı meydana geldi hatası almaya başlıyınca bu konuyu açma gereği duydum. Ekran kartım gayet soğuk çalışıyor İşlemcim ise ara sıra 80 dereceyi görüyor onun dışında genelde 60-70 derece civarlarında. Bu sorunu nasıl çözebilirim gerçekten çok rahatsız etmeye başladı. Şimdiden yardımlarınız için teşekkürler.Alıntıyı görüntüle
DDU ile sürücüyü kaldırıp bir daha AMD'nin kendi sitesinden en güncel sürümü yüklermisiniz?

Bundan yaklaşık 3 ay önce aldığım Donanım Arşivi C hazır sisteminde (Ryzen 5 5600 Rx 6700) sıklıkla sürücü zaman aşımı meydana geldi hatası almaya başlıyınca bu konuyu açma gereği duydum. Ekran kartım gayet soğuk çalışıyor İşlemcim ise ara sıra 80 dereceyi görüyor onun dışında genelde 60-70 derece civarlarında. Bu sorunu nasıl çözebilirim gerçekten çok rahatsız etmeye başladı. Şimdiden yardımlarınız için teşekkürler.Alıntıyı görüntüle
amd klasöründe sadece bir klasör olsun öyle olmazsa çakışıyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,178,883
Üyeler
187,116
Son üye
hmshir
Geri