yenileri dışında9070xt heralde
Bende rx6600var sapphirenin satarken değerine etki eder mi7ay kfgSapphire Nitro+ modelleri her zaman AMD'nin en top modelidir. Kartları her zaman diğer modellere göre daha fazla overclocklanıyor.
9070xt olcak gibi haricinde 7900xtxamd tarafında en üst model ekran kartı hangisi
ben 7900 7800 gibi sormak istedimSapphire Nitro+ modelleri her zaman AMD'nin en top modelidir. Kartları her zaman diğer modellere göre daha fazla overclocklanıyor.
Ama tasarımda rezalet benceSapphire Nitro+ modelleri her zaman AMD'nin en top modelidir. Kartları her zaman diğer modellere göre daha fazla overclocklanıyor.
Bende rx6600var sapphirenin satarken değerine etki eder mi7ay kfg
ben 7900 7800 gibi sormak istedim
Ama tasarımda rezalet bence
Özel üst seviyeye bir şey diyemem ama altı tasarımları leşEtki etmez. Piyasa da en çok bulunan kart zaten Sapphire'in kartları.
7900XTX en iyisi şu an.
Tam tersi bana göre de. En iyi tasarıma sahip AMD kartlarının arasında. Bende kullanıyorum çünkü Sapphire.
Alıntıyı görüntüle
Özel üst seviyeye bir şey diyemem ama altı tasarımları leş
Ama f/p konusunda bir şey denemez evetEvet Pulse modelleri bana göre de öyle. Güzel değil. Ama her markanın her bütçeye hitap edecek kartları oluyor. Ona da yapacak bir şey yok maalesf.