Kardeşim sen sebeplerini sunmuşsun ben sebeplerini sunmuşum saygı çerçevesinde isteyen istediğini yapar ne gerek var
Tehdite tartışmanın büyümesine gerek yo.
Değerli kardeşlerim Donanım Arşivi'nin kuruluşunda tam bağımsızlık yatar her firma ile çalışır ama her firmayı özgür bir şekilde eleştirme tavrımızdan hiç ödün vermeyiz. Şimdi ise bu güzel konu ile bu iki ezeli rakipte beğenmediğiniz noktaları dilediğinizce eleştirin açıkcası düşüncelerinizi merak ediyorum.
NOT: Hepiniz kardeşimiz abimizsiniz sizden tek isteğimiz var; bu forumda özgürsünüz yeter ki hakaret etmeyin. Sevgiler
Hocam İNTEL çok saçmaladı mesela 9700K tamam eyvallah güçlü fakat 8 core 8 thered ne? yani çok saçma 10.nesil iyi gelecek gibi gözüküyor arayı açsada ryzen 4.nesil ile aradaki farkı kapatır yani AMD 7nm İNTEL 14 nm+++ 11.nesilde herhalde 14 nm++++++++ e geçecek.
Kanka ben intel ile idare ediyorum. Kule tipi fan bile taksan doğalgaz almana gerek yok. İntel her türlü yetiyor.
Yalnız bilgisayar odayı çok ısıtıyor diye annem ciddi ciddi camı kapattırmıyor.
Yalnız farkındaysanız ikimiz de aynı fikirlere sahibiz. İroni yaptığımı belirttim ancak anlamadınız sanırım. İroni kelimesinin anlamını da araştırmanız sizin yararınıza olur.
Yalnız farkındaysanız ikimiz de aynı fikirlere sahibiz. İroni yaptığımı belirttim ancak anlamadınız sanırım. İroni kelimesinin anlamını da araştırmanız sizin yararınıza olur.
İroni yaptığımı 3. Kez belirtiyorum size. Ben konunun başından beri AMD tarafındayım ama size bunu anlatamadım. Mesajlarımı bir daha okusanız iyi olacak.
nE ? adam inteli savunurken ironi yaptı yani inteli savunmuyor amd yi savunuyor intelin de iyi olduğunu söyleyerek ironi yapıyor yani ironi söylediğinin tam tersi
AMD, her şeye uyum sağlıyor. İş istasyonu, oyun, render vs. vs. ama İntel tek bir şeye odaklanıyor; oyun performansına. Üstelik AMD, İntel'i artık sürekli geçerek ve yeni nesilde de çekirdek hızlarına oynat-yarak zamanında piyasada AMD tabanlı anakart ürettirmediği dönemdeki gibi yapmaya çalışıyor ama artık kullanıcılar bilgili ve piyasa İntel'in dominesi altın da değil. AMD şu anlık İntel'i işlemci tarafında tokatlıyor ve bu bence uzun süre devam edecek, bu sene de böyle olacak. Artık 11.nesil vs 5.nesili bekliyorum, ne olursa orada olacak. AMD'nin bence CPU'dan yana pek bir sıkıntısı yok ama şu GPU'da ki sıkıntılarını çözüp Ray Tracing teknolojisini getirse tadından yenmez ve Nvidia'yı dümdüz eder ama bunun olma ihtimali şu anlık çok zor, çünkü Nvidia RTX 3000 serisini çıkaracak ve kendi çıkaracağı kartlar daha 2080-2080 Ti seviyelerinde olacak, bir türlü yeni kartların dengi bir rakip çıkartmıyor. Benim diyeceklerim bunlardır.
Tek çekirdekli oyunlarda intel fakat çok çekirdekli oyunlarda amd.
Ve şuan hep amd popüler olmasının nedenide bu.
AMD'nin tek kusuru ısınma.
Yoksa efso bir şey.
Fiyat olsun, performans olsun,vs.
YouTube'a bakıyorum Pc'den anlamayan herkes Intel seçiyor sonra başkalarıda bu bunu seçmiş o yüzden Intel vs. Diyor bence Intel akıl işi değil.
Abdullah abi bile biliyor Intel'in ne olduğunu,Amd'nin ne olduğunu.