Rennes
80+ Gold
Dahası
Hemen düzeltiyorum ya özür dilerim. Uayrı için sağol, burdan uyramayanları kınıyorumOynat-y*rak ? .ddd
Hemen düzeltiyorum ya özür dilerim. Uayrı için sağol, burdan uyramayanları kınıyorumOynat-y*rak ? .ddd
Forumda eğer azeri Türkçesi serbest ise yer yerinden oynar.Azerice silah demek sen öyle anla.
Aga @Mehmet Yılmaz hocamın gazabından korktuk. Tek moderatör ama maşallah gözünden hiçbir şey kaçmıyor.Hemen düzeltiyorum ya özür dilerim. Uayrı için sağol, burdan uyramayanları kınıyorum
Ona eyvallah Allah'a şüjür iyi bir yöneticimiz var da bari özelden yazaydın be rezil oldukForumda eğer azeri Türkçesi serbest ise yer yerinden oynar.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Aga @Mehmet Yılmaz hocamın gazabından korktuk. Tek kişi ama maşallah gözünden hiçbir şey kaçmıyor.
Rica ederim iyi güldüm ama Survivor yasinin "Zaten elenmeme de y*r*k ay ramak kalmış demesi geldi aklıma"Hemen düzeltiyorum ya özür dilerim. Uayrı için sağol, burdan uyramayanları kınıyorum
Forumda eğer azeri Türkçesi serbest ise yer yerinden oynar.
Aga @Mehmet Yılmaz hocamın gazabından korktuk. Tek kişi ama maşallah gözünden hiçbir şey kaçmıyor.
Bu konuyu okumaya yürek yetmezOynat-y*rak ? .ddd
Ya biz böyle yazıyoz da yarın biri gene Techopatta falan laf atmasın.Rica ederim iyi güldüm ama Survivor yasinin "Zaten elenmeme de y*r*k ay ramak kalmış demesi geldi aklıma"
Sansürle kankam ban yicen.Bu konuyu okumaya yarak șey yürek yetmez
DüzelttimYa biz böyle yazıyoz da yarın biri gene Techopatta falan laf atmasın.
Sansürle kankam ban yicen.
Lan sil şunu sapıttınız iyice konuyu. Toplu ban yicez sizin yüzünüzden. Konu başlığını tekrar okuyun. "Saygı çerçevesini koruyarak"Bu konuyu okumaya **** șey yürek yetmez
Bu donanım arşivi ne kadar terbiyesiz böyle Allah'ım orada moderatör yokmu (aslını bilseler utanırlar) EYY TECHNOPAT! SEN KİMSİN YA)Ya biz böyle yazıyoz da yarın biri gene Techopatta falan laf atmasın.
Sansürle kankam ban yicen.
Pardon abiLan sil şunu sapıttınız iyice konuyu. Toplu ban yicez sizin yüzünüzden. Konu başlığını tekrar okuyun. "Saygı çerçevesini koruyarak"