AMD ve Intel'i İstediğin Gibi Eleştir! (Saygı Çerçevesini Koruyarak)

Tercih Ettiğin İşlemci Markası Nedir?

• INTEL

• AMD

Sonuçları oy verdikten sonra görebilirsiniz.
Forumda eğer azeri Türkçesi serbest ise yer yerinden oynar.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Aga @Mehmet Yılmaz hocamın gazabından korktuk. Tek kişi ama maşallah gözünden hiçbir şey kaçmıyor. 😁
Ona eyvallah Allah'a şüjür iyi bir yöneticimiz var da bari özelden yazaydın be rezil olduk 😂

Hemen düzeltiyorum ya özür dilerim. Uayrı için sağol, burdan uyramayanları kınıyorum 😂
Rica ederim iyi güldüm ama Survivor yasinin "Zaten elenmeme de y*r*k ay ramak kalmış demesi geldi aklıma"

Hay pinlerini yamulttuğumun işlemcileri , ikisininde kendi has iyi ve kötü yanları var. Ama bence hem F/P olsun hem ileriye dönük olarak performans olsun AMD her türlü üstün durumda.

Ya biz böyle yazıyoz da yarın biri gene Techopatta falan laf atmasın.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sansürle kankam ban yicen.
Bu donanım arşivi ne kadar terbiyesiz böyle Allah'ım orada moderatör yokmu (aslını bilseler utanırlar) EYY TECHNOPAT! SEN KİMSİN YA)

Ben bu konuya yorum yapmak için biraz geç kalmışım ama yine de yazayım (bedava mesaj kastım eğeğe (!)). AMD bizim ülkemizde daha çok tercih ediliyor çünkü daha fiyat/performans ürünler üretiyor. Sırf bu yüzden AMD daha iyi bir şirket, kuruluş olmuş olmuyor tabii ki, hatta buna AMD'nin ve Intel'in şirket değerlerine ve iki şirkette de kaç kişi çalıştığına bakarak anlayabilirsiniz :D. AMD şu anda işlemci pazarını Intel'in elinden almış durumda, gerek Ryzen olsun gerek EPYC olsun.

Geri