AMD vs Nvidia ekran kartı?

. %10 performans farki için değecek bir şey değil
%10 farkı çoğu oyunda geçerli değil zaten çünkü DLSS desteği olup FSR desteği olmayan birsürü oyun biliyorum. Bu oyunlarda 9060XT native TAA ile 50 fps alıyorsa 5060Tİ DLSS açarak fps yi katlar zaten, daha FG ye girmiyorum. Burada en önemli şey oyun desteği arkadaşlar, kafaya kafaya oyun desteği olsaydı ozaman AMD daha makul olurdu.

Evet kronik sorunlu rx570-580 . Yakın zamanda arkadaşım yenilerinde sorun olmaz diye 9060xt aldı yine sorunlarını çekiyor. Ayrıca 1650-1050 çok eski kartlar olmasına rağmen sorun çeken görmedim ben daha. %10 performans farki için değecek bir şey değil
rx 570 ve 9060xt yi nası kıyasladın ya, kanka uyanın gerçeğe dönün bi elinizi yüzünüzü yıkayın bunları da ulu orta konuşmayın gülerler valla
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

%10 farkı çoğu oyunda geçerli değil zaten çünkü DLSS desteği olup FSR desteği olmayan birsürü oyun biliyorum. Bu oyunlarda 9060XT native TAA ile 50 fps alıyorsa 5060Tİ DLSS açarak fps yi katlar zaten, daha FG ye girmiyorum. Burada en önemli şey oyun desteği arkadaşlar, kafaya kafaya oyun desteği olsaydı ozaman AMD daha makul olurdu.
*gerçek olmayan kareler*

rx 570 ve 9060xt yi nası kıyasladın ya, kanka uyanın gerçeğe dönün bi elinizi yüzünüzü yıkayın bunları da ulu orta konuşmayın gülerler valla

*gerçek olmayan kareler*
Amd ile bir ortaklığın var sanırım . Hangisi iyiyse onu almaya ve önermeye devam edeceğim

Amd ile bir ortaklığın var sanırım . Hangisi iyiyse onu almaya ve önermeye devam edeceğim
ee amdye denk olan 5060ti 16gb ile arasındaki 5k farkı senin cebinden mi çıkacak? senin nvidia ile ortaklığın varsa pahalı olanın farkını öde alsın adam. kaç yıllık kartlarla bunları karşılaştırıyorsun güncelden haberin yok

Yapacak bir şey yok sisteme ayak uyduruyoruz, bende zamanında tepki gösteriyordum ama sesimiz çıkmıyo, tekel firma öttürüyo boruyu.
şaaak diye anlıyorsun gerçek olmadığını, asla ekrandaki fps akıcılığını vermiyor.

Yapacak bir şey yok sisteme ayak uyduruyoruz, bende zamanında tepki gösteriyordum ama sesimiz çıkmıyo, tekel firma öttürüyo boruyu.
Hocam yapmayın sizde lütfen başlığa göre bende sizin gibi geldim ama cl46 ram a620m anakart çok kötü ya

Hocam yapmayın sizde lütfen başlığa göre bende sizin gibi geldim ama cl46 ram a620m anakart çok kötü ya
Kanka sisteme yorum yapmıyorum NVIDIA AMD olarak cevapladım, sistem konularında vebale girmeyi sevmiyorum. Önceden önerdiğim sistem yüzünden adam bir sürü problem yaşamıştı birdaha girmem o topa :D

ee amdye denk olan 5060ti 16gb ile arasındaki 5k farkı senin cebinden mi çıkacak? senin nvidia ile ortaklığın varsa pahalı olanın farkını öde alsın adam. kaç yıllık kartlarla bunları karşılaştırıyorsun güncelden haberin yok

şaaak diye anlıyorsun gerçek olmadığını, asla ekrandaki fps akıcılığını vermiyor.
Güncelden haberim olmasaydı fikir belirtmezdim . Sorun yaşayan insan görüyorum ve yeni alacak sorun çekmesin diye öneriyorum. 5k çıkılamıyorsa da bi düşük ekran kartını alir adam biraz da parası cebinde kalır. Anlaşabileceğimiz bir konu değil maalesef , iyi geceler.

Kanka sisteme yorum yapmıyorum NVIDIA AMD olarak cevapladım, sistem konularında vebale girmeyi sevmiyorum.
O zaman haklı yorum yeri geldi 1660S ile amd nin fsr frame genini kullandım memnun kaldım sahte kareler olsada artık oyun dünyası buna evrildi yapıcak bişi yok

Güncelden haberim olmasaydı fikir belirtmezdim . Sorun yaşayan insan görüyorum ve yeni alacak sorun çekmesin diye öneriyorum. 5k çıkılamıyorsa da bi düşük ekran kartını alir adam biraz da parası cebinde kalır. Anlaşabileceğimiz bir konu değil maalesef , iyi geceler.
bu sorunları bi siz yaşıyorsunuz niyeyse, bilgisayar kullanmayı beceremediğinizden sanırım maalesef, iyi geceler

o sırada bir düşük ekran kartı: 5060 8 gb

3 farklı kartta denedim FG, olay tamamen kas gücüne bağlı 3060Tİ da dediğin gibi kareler sayılıyordu, ama 5070Tİ da farkı anlayan adam benim gibi takık olması lazım.

3 farklı kartta denedim FG, olay tamamen kas gücüne bağlı 3060Tİ da dediğin gibi kareler sayılıyordu, ama 5070Tİ da farkı anlayan adam benim gibi takık olması lazım.
5070 vardı berbattı mfg, direk iadeyi yapıştırdım 9070xt aldım babalar gibi kullanıyorum

1769303551686.webp

İkinci elde RTX 4070 benim tercihimdir. RTX 5060 Ti 16 GB modelleri ise ikinci elde bile balon fiyatlarda; neredeyse sıfır fiyatını geçmiş durumdalar. Eğer “ille de NVIDIA” denmezse, RX 9060 XT 16 GB veya RX 7800 XT daha mantıklı seçenekler olur.

Sonuçta ben RTX 4070’i 19 bin TL’ye bulmuşken, neden 22–24 bin TL gibi bir fiyata RTX 5060 Ti 16 GB alayım? İkisi de iyi kartlar; ancak RTX 4070, saf güçte, 1440p performansında, ham işlem gücünde, CUDA desteğinde, bit oranında ve birçok alanda daha avantajlı. Eğer F/P oranı eşit olsaydı, “daha yeni teknoloji ve daha fazla VRAM” diyerek RTX 5060 Ti tercih edilebilirdi. Ancak fiyat/performans oranı bu hâliyle mantıklı değil.

Zaten bu iki kart da gerçek anlamda 4K kartı değil. RTX 5060 Ti 16 GB’ın, sahip olduğu işlem gücüyle o VRAM’i nasıl doldurabileceği de ayrı bir soru işareti. RTX 5070 bile 12 GB VRAM ile gelirken… Yine klasik NVIDIA problemleri.
  • 60 serisiOrta-üst
  • 70 serisiYüksek
  • 80 serisiÇok yüksek / üst seviye
  • 90 serisiEn üst (amiral gemisi) Top-Tier
RX 6600 gibi F/P baba ekran kartı daha görmedim bu arada 2023'de 2.elde 3500'e almıştım bütün popüler oyunları oynatmıştı 1080p very high da üstüne yayın açtırmıştı üstüne tanımam.

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,184,997
Üyeler
188,021
Son üye
Sarısaçlımehmetağa
Geri