Beyler sistem alıcam fakat ekran kartında karar veremiyorum bütçe farketmeksizin rx 6700xt 12 gb mi yoksa msi rtx 4060 8gb mı arasında kararsız kalıyorum genelde hayatta kalma ve fps oyunları oynuyorum yardımcı olucak babayiğit var mı ?
Hikayeli oyunlar , 1080p oynuyorsan 4060 alabilirsiniz. 6700xt de güzel ama 3 fan sığıyor mu kasaya. Bide ikisi de 0 mıBeyler sistem alıcam fakat ekran kartında karar veremiyorum bütçe farketmeksizin rx 6700xt 12 gb mi yoksa msi rtx 4060 8gb mı arasında kararsız kalıyorum genelde hayatta kalma ve fps oyunları oynuyorum yardımcı olucak babayiğit var mı ?
Normalde Nvidiacıyım ama bu kartlar arasında net şekilde 6700XT alınır.Beyler sistem alıcam fakat ekran kartında karar veremiyorum bütçe farketmeksizin rx 6700xt 12 gb mi yoksa msi rtx 4060 8gb mı arasında kararsız kalıyorum genelde hayatta kalma ve fps oyunları oynuyorum yardımcı olucak babayiğit var mı ?
Beyler sistem alıcam fakat ekran kartında karar veremiyorum bütçe farketmeksizin rx 6700xt 12 gb mi yoksa msi rtx 4060 8gb mı arasında kararsız kalıyorum genelde hayatta kalma ve fps oyunları oynuyorum yardımcı olucak babayiğit var mı ?
İntel battlemage serisi dışında kartları üretimden kaldırıyor. B580 onerilcek kart değil artık benceo bütçeye ikiside değil intel arc b580 alıp kalan paraya diğer donanımları upgrade etmek daha mantıklı en güncel driver ile arc b580 fark atıyor 4060'a
Kanka öyle bütçe değil marka anlamında bütçe sorunu yok sadece 6700xt yada 4060 alıcam ikisinden birisini kesin alıcam fakat karar veremiyorum başka kart almıycamEkran kartı için bütçen nedir dost?
İkiside 2.el kanka kasaya sığıyor problem olmazHikayeli oyunlar , 1080p oynuyorsan 4060 alabilirsiniz. 6700xt de güzel ama 3 fan sığıyor mu kasaya. Bide ikisi de 0 mı
İntel battlemage serisi dışında kartları üretimden kaldırıyor. B580 onerilcek kart değil artık bence
B serisi battlemage miydi. O zaman sorun yokbattlemage değil mi zaten b580 ayrıca onerilecek kart gayette hocam fiyatıda çok iyi zam yemedi ısınmıyor etmiyor 3-4k düşük fiyatına arc b580 den %10 15 yüksek performans veriyor bir çok oyunda optimizasyon ozurlusu olmayanlar hariç* işlemciye 4060'a göre çok yüksek yük bindirme muhabbetide en güncel driverlar ile eskisine göre iyi duruma geldi yani alınmaması için hiç bir sebep yok bence