Ya direk zoomdayken bi anda ekran siyah oluyor sonra geri düzeliyor. Ekran da da AMD Driver Timeout yazan bir kutucuk çıkıyor. Aradan 10dk geçiyor yine aynısı oluyorDiğer sürücü WHQL olur büyük iht. ama bence senin sorunun farklı. Bende hiç sorun olmadı hatta %5 perf. arttı.![]()
OverKulak yaptın mı? Bende de oluyodu ama nasıl çözdüğümü hatırlamıyorum.Ya direk zoomdayken bi anda ekran siyah oluyor sonra geri düzeliyor. Ekran da da AMD Driver Timeout yazan bir kutucuk çıkıyor. Aradan 10dk geçiyor yine aynısı oluyor
Zoom'u silip yükle. Bir de OBS'nin kamera eklentisi varsa sil. Bende OBS'nin eklentisi yüzünden oluyordu.overkulak vardı normalde ama zoom da konuşurken o sırada sıfırlamıştım overkulağı
Radeon ReLive açmıştım kayıt için. Bir de ekran paylaşıyordum. Bilmiyorum ya bi bakçamZoom'u silip yükle. Bir de OBS'nin kamera eklentisi varsa sil. Bende OBS'nin eklentisi yüzünden oluyordu.![]()
Bu arada o hesap benim değilRadeon ReLive açmıştım kayıt için. Bir de ekran paylaşıyordum. Bilmiyorum ya bi bakçam
Daha yeni format attım yeni ssd aldığım için. Bu ay 3. formatım olcak yeter ya dur ben çözcemBu arada o hesap benim değil
Neyse ben format öneriyorum ekran kartı değiştirdikten sonra. Temiz kurulum çözmeyeceği sorun yok.
Ben günde 2 format atıyorumDaha yeni format attım yeni ssd aldığım için. Bu ay 3. formatım olcak yeter ya dur ben çözcem
Arkadaşım da indiremiyordu.Merhaba, 6900 XT’nin WHQL olmayan son driveri ile sorun yaşıyorum. AMD’nin sitesinden indirince otomatik olarak non-whql indiriyor. Eski bir WHQL driverı nerden indiririm?