AMD WHQL driver nasıl indirilir?

cfranko

80+ Platinum
En İyi Cevap
12
Reaksiyon skoru
28,618
Merhaba, 6900 XT’nin WHQL olmayan son driveri ile sorun yaşıyorum. AMD’nin sitesinden indirince otomatik olarak non-whql indiriyor. Eski bir WHQL driverı nerden indiririm?

Diğer sürücü WHQL olur büyük iht. ama bence senin sorunun farklı. Bende hiç sorun olmadı hatta %5 perf. arttı. 🤫
Ya direk zoomdayken bi anda ekran siyah oluyor sonra geri düzeliyor. Ekran da da AMD Driver Timeout yazan bir kutucuk çıkıyor. Aradan 10dk geçiyor yine aynısı oluyor

Ya direk zoomdayken bi anda ekran siyah oluyor sonra geri düzeliyor. Ekran da da AMD Driver Timeout yazan bir kutucuk çıkıyor. Aradan 10dk geçiyor yine aynısı oluyor
OverKulak yaptın mı? Bende de oluyodu ama nasıl çözdüğümü hatırlamıyorum.

overkulak vardı normalde ama zoom da konuşurken o sırada sıfırlamıştım overkulağı
Zoom'u silip yükle. Bir de OBS'nin kamera eklentisi varsa sil. Bende OBS'nin eklentisi yüzünden oluyordu. 😗

Zoom'u silip yükle. Bir de OBS'nin kamera eklentisi varsa sil. Bende OBS'nin eklentisi yüzünden oluyordu. 😗
Radeon ReLive açmıştım kayıt için. Bir de ekran paylaşıyordum. Bilmiyorum ya bi bakçam

Radeon ReLive açmıştım kayıt için. Bir de ekran paylaşıyordum. Bilmiyorum ya bi bakçam
Bu arada o hesap benim değil 😔

Neyse ben format öneriyorum ekran kartı değiştirdikten sonra. Temiz kurulum çözmeyeceği sorun yok.

Bu arada o hesap benim değil 😔

Neyse ben format öneriyorum ekran kartı değiştirdikten sonra. Temiz kurulum çözmeyeceği sorun yok.
Daha yeni format attım yeni ssd aldığım için. Bu ay 3. formatım olcak yeter ya dur ben çözcem

Merhaba, 6900 XT’nin WHQL olmayan son driveri ile sorun yaşıyorum. AMD’nin sitesinden indirince otomatik olarak non-whql indiriyor. Eski bir WHQL driverı nerden indiririm?
Arkadaşım da indiremiyordu.
RX570'in Driver'ını bulamadık bir türlü.
Sonradan eski bir Driver indirip onu güncelledi.
DDU ile silip deneyebilirsin.

Geri