Neler Yeni

Amd Wraith Prism alınır mı?

mustafa00

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Mustafa Yılmaz
Bütçe
300
Merhabalar tasarımını ve rgblerini çok beğendiğim için amd wraith prismi almak istiyorum şuan internet üzerinde stoklarda bulamadım letgoda hiç kullanmamış 250 TL'ye satıyor sizce bu fiyata alınır mı? yoksa daha iyi önerilerinizi bekliyorum şimdiden teşekkürler.

Dahası  
Reaksiyon skoru
267
İsim
Seri Taarruz Tüfeği
Merhabalar tasarımını ve rgblerini çok beğendiğim için amd wraith prismi almak istiyorum şuan internet üzerinde stoklarda bulamadım letgoda hiç kullanmamış 250 TL'ye satıyor sizce bu fiyata alınır mı? yoksa daha iyi önerilerinizi bekliyorum şimdiden teşekkürler.
SE-224XT gibi bir model varken o kadar parayı RGB'ye vermem.

pickpocket

Ventus☪
Moderatör
En İyi Cevap
27
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,954
İsim
Ventus
İlgilendiği Kategoriler
Teknik Sorunlar
Instagram
www.instagram.com/serhatcanavci
Steam
www.steamcommunity.com/id/serhatcanavcii
Twitter
AvciSerhatCan
Facebook
serhatcanavci
Discord
Ventus#1033
Reddit
VentusTR
İşlemciniz nedir? OC nin dibine vurmayacaksanız oyunlar vs. için yetecektir size. 1 senedir kullanıyorum.

mustafa00

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Mustafa Yılmaz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İşlemciniz nedir? OC nin dibine vurmayacaksanız oyunlar vs. için yetecektir size. 1 senedir kullanıyorum.
işlemcim amd ryzen 5 3600 oc yapmayacağım ve oynadığım oyunlar csgo valorant tarzı sistemi zorlamayacak oyunlar bazen sistemi zorlayabilecek hikayeli oyunlar oynayabilirim.

pickpocket

Ventus☪
Moderatör
En İyi Cevap
27
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,954
İsim
Ventus
İlgilendiği Kategoriler
Teknik Sorunlar
Instagram
www.instagram.com/serhatcanavci
Steam
www.steamcommunity.com/id/serhatcanavcii
Twitter
AvciSerhatCan
Facebook
serhatcanavci
Discord
Ventus#1033
Reddit
VentusTR
işlemcim amd ryzen 5 3600 oc yapmayacağım ve oynadığım oyunlar csgo valorant tarzı sistemi zorlamayacak oyunlar bazen sistemi zorlayabilecek hikayeli oyunlar oynayabilirim.
Test videomdan CPU ısısına bakabilirsin. İşlemci 2700X

mustafa00

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Mustafa Yılmaz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Test videomdan CPU ısısına bakabilirsin. İşlemci 2700X

başka forumlarda da konu açtım çok kötülüyorlar maksimum 200 tl eder hem gürültülü hem iyi soğutmuyor diyorlar tasarımı ve rgb si beni benden alıyor ama maalesef üzülerek vazgeçeceğim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
267
İsim
Seri Taarruz Tüfeği
başka forumlarda da konu açtım çok kötülüyorlar maksimum 200 TL eder hem gürültülü hem iyi soğutmuyor diyorlar tasarımı ve rgb si beni benden alıyor ama maalesef üzülerek vazgeçeceğim.
Sadece görünümü bir + zaten. İşlemci yanında gelmedikçe sonradan para verilebilecek bir soğutucu değil maalesef.

mustafa00

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Mustafa Yılmaz
Dahası  
Reaksiyon skoru
267
İsim
Seri Taarruz Tüfeği
dostum önerdiğin soğutucunun rgb versiyonu fiyatını haketmiyor falan demişsin rgbsiz haline göre nasıldır çok bir fark varmı şuan 400 TL'ye düşmüş alınır mı? sence? https://www.gelbura.com/urun/id-cooling-se-224-xt-argb-v2-4pin-pwm-120mm-islemci-sogutucu
ARGB modeli normal tek renk LED veya LED'siz siyah modelinden bir iki derece daha performanssız bile, en azından öyle biliyorum. İşlemci modeliniz nedir? Eğer işlemcinizi soğutabilecek ise önereceğim çünkü ARGB versionu. Anladığım kadarıyla görsel sizin için önemli.

mustafa00

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Mustafa Yılmaz
ARGB modeli normal tek renk LED veya LED'siz siyah modelinden bir iki derece daha performanssız bile, en azından öyle biliyorum. İşlemci modeliniz nedir? Eğer işlemcinizi soğutabilecek ise önereceğim çünkü ARGB versionu. Anladığım kadarıyla görsel sizin için önemli.
ryzen 5 3600 ve dediğiniz gibi görsel benim için önemli

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,062,816
Üyeler
168,854
Son üye