AMD Wraith Prism Nereden alınır?

Reaksiyon skoru
53
Bütçe
1000
Arkadaşlar işlemcimi R3 3100'den R5 5600' e yükselteceğim ve yanına da soğutucu almayı düşünüyorum. AMD Wraith Prism ' çok övülüyor ancak satıcı bulamadım. Bu soğutucuyu nereden alabilirim? veya benzeri bir soğutucu tavsiyesinde bulunabilir misiniz?

Sahibinden ve letgodan bulabilirsin 0 ürüne fazla para vermene gerek yok

1000 liraya Wraith Prismden çok daha iyi alternatifler var. Ayrıca Prismin 5600e yeteceğini sanmıyorum

Arkadaşlar işlemcimi R3 3100'den R5 5600' e yükselteceğim ve yanına da soğutucu almayı düşünüyorum. AMD Wraith Prism ' çok övülüyor ancak satıcı bulamadım. Bu soğutucuyu nereden alabilirim? veya benzeri bir soğutucu tavsiyesinde bulunabilir misiniz?
kutusundan wraith stealth çıkıyordu yanlış hatırlamıyorsam ama o paraya soğutucu alacaksanız kule tipi soğutuculara bakın wraith prism'e ekstra para verilmez

kutusundan wraith stealth çıkıyordu yanlış hatırlamıyorsam ama o paraya soğutucu alacaksanız kule tipi soğutuculara bakın wraith prism'e ekstra para verilmez
hatta 1k gibi bir fiyat asla verilmez

Prrfan 120h al 5600 işin bende kullanıyorum mükemmel

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,475
Üyeler
190,921
Son üye
Ahmet...1
Geri