Amd Wraith Prism alınır mı?

mustafa00

80+
Reaksiyon skoru
7
Bütçe
300
Merhabalar tasarımını ve rgblerini çok beğendiğim için amd wraith prismi almak istiyorum şuan internet üzerinde stoklarda bulamadım letgoda hiç kullanmamış 250 TL'ye satıyor sizce bu fiyata alınır mı? yoksa daha iyi önerilerinizi bekliyorum şimdiden teşekkürler.

Merhabalar tasarımını ve rgblerini çok beğendiğim için amd wraith prismi almak istiyorum şuan internet üzerinde stoklarda bulamadım letgoda hiç kullanmamış 250 TL'ye satıyor sizce bu fiyata alınır mı? yoksa daha iyi önerilerinizi bekliyorum şimdiden teşekkürler.
SE-224XT gibi bir model varken o kadar parayı RGB'ye vermem.

İşlemciniz nedir? OC nin dibine vurmayacaksanız oyunlar vs. için yetecektir size. 1 senedir kullanıyorum.

İşlemciniz nedir? OC nin dibine vurmayacaksanız oyunlar vs. için yetecektir size. 1 senedir kullanıyorum.
işlemcim amd ryzen 5 3600 oc yapmayacağım ve oynadığım oyunlar csgo valorant tarzı sistemi zorlamayacak oyunlar bazen sistemi zorlayabilecek hikayeli oyunlar oynayabilirim.

Test videomdan CPU ısısına bakabilirsin. İşlemci 2700X

başka forumlarda da konu açtım çok kötülüyorlar maksimum 200 tl eder hem gürültülü hem iyi soğutmuyor diyorlar tasarımı ve rgb si beni benden alıyor ama maalesef üzülerek vazgeçeceğim.

başka forumlarda da konu açtım çok kötülüyorlar maksimum 200 TL eder hem gürültülü hem iyi soğutmuyor diyorlar tasarımı ve rgb si beni benden alıyor ama maalesef üzülerek vazgeçeceğim.
Sadece görünümü bir + zaten. İşlemci yanında gelmedikçe sonradan para verilebilecek bir soğutucu değil maalesef.

dostum önerdiğin soğutucunun rgb versiyonu fiyatını haketmiyor falan demişsin rgbsiz haline göre nasıldır çok bir fark varmı şuan 400 TL'ye düşmüş alınır mı? sence? https://www.gelbura.com/urun/id-cooling-se-224-xt-argb-v2-4pin-pwm-120mm-islemci-sogutucu
ARGB modeli normal tek renk LED veya LED'siz siyah modelinden bir iki derece daha performanssız bile, en azından öyle biliyorum. İşlemci modeliniz nedir? Eğer işlemcinizi soğutabilecek ise önereceğim çünkü ARGB versionu. Anladığım kadarıyla görsel sizin için önemli.

ARGB modeli normal tek renk LED veya LED'siz siyah modelinden bir iki derece daha performanssız bile, en azından öyle biliyorum. İşlemci modeliniz nedir? Eğer işlemcinizi soğutabilecek ise önereceğim çünkü ARGB versionu. Anladığım kadarıyla görsel sizin için önemli.
ryzen 5 3600 ve dediğiniz gibi görsel benim için önemli

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,231
Üyeler
190,877
Son üye
muratkaanates
Geri