Yakın zamanda işlemci için bir soğutucu almayı düşünüyorum ama kule tipi soğutuculara 1000-1500 lira vermek pek içimden gelmiyor. 600-700 liraya sıfır wraith prism satılıyor onlardan alsam hava soğutma kadar iş görür mü? İşlemci r5 5600
En ucuz ag400 şu an 900 lira daha ucuza çözmeye çalışıyorum hocamO paraya ag400 al çok daha performanslı olur
r9 3900x soğutuyordu başaralı şekildeYakın zamanda işlemci için bir soğutucu almayı düşünüyorum ama kule tipi soğutuculara 1000-1500 lira vermek pek içimden gelmiyor. 600-700 liraya sıfır wraith prism satılıyor onlardan alsam hava soğutma kadar iş görür mü? İşlemci r5 5600
Hiç kule tipi soğutucuyla karşılaştırdınız mı pekir9 3900x soğutuyordu başaralı şekilde
hiç denemedim ama boşta 40da yükte 77 75 de tutuyordu 1.5 yıllık termal macunlaHiç kule tipi soğutucuyla karşılaştırdınız mı peki
Kule tipi soğutucum bile cyberpunkta dlss açınca 5600ü 75 dereceye anca düşürebiliyorYakın zamanda işlemci için bir soğutucu almayı düşünüyorum ama kule tipi soğutuculara 1000-1500 lira vermek pek içimden gelmiyor. 600-700 liraya sıfır wraith prism satılıyor onlardan alsam hava soğutma kadar iş görür mü? İşlemci r5 5600
Hangi kule tipini kullanıyorsun. Marka model neKule tipi soğutucum bile cyberpunkta dlss açınca 5600ü 75 dereceye anca düşürebiliyor
799TLEn ucuz ag400 şu an 900 lira daha ucuza çözmeye çalışıyorum hocam
Hocam gençer deme bana o kadar büyük ön yargım var ki gençere karşı. Ordan bir şey alırsam dolandırılacak gibi hissediyorum799TL
Mesaj otomatik birleştirildi:
Gençer Gaming'te geçen hafta satın aldım
Havada dolandırılma kokusu varHocam gençer deme bana o kadar büyük ön yargım var ki gençere karşı. Ordan bir şey alırsam dolandırılacak gibi hissediyorum
T6 ultra alabilirsinEn ucuz ag400 şu an 900 lira daha ucuza çözmeye çalışıyorum hocam
Bi hazır sistem bi ssd bi se214xt aldım hiçbir sorun yaşamadım ama sistem kargota geç çıkıuo parçakar hemen çıkıyo gençerden ürün alabilirsinizHocam gençer deme bana o kadar büyük ön yargım var ki gençere karşı. Ordan bir şey alırsam dolandırılacak gibi hissediyorum