Max amd işte bıktım bende bu sorunlardan rx 6600 kullanıyorum almaz olaydım 1 1500 fazla olsun nvidia olsunMerhaba iyi sosyaller, yine ve yeniden AMD driver sorunları bitermi bitmez cidden bu sefer kötü söyleyeceğim, ekran kartım RX 6500XT eski ekran kartım bu sorundan dolayı değiştirdim biraz eskiydi hem de bahane olmuştu herkesin bildiğini gibi 22.7.1 sürümü çıktı AMD ve bu sürüm gerçekten yine sorunlarla çıkmış benim için en önemli sorunu ise şu şekilde söyleyeyim.
Ben grafik tasarımcıyım ve photoshop gibi bir sürü uygulama kullanıyorum ve photoshop uygulamasında her bir üst sürümde iyi bir ekran kartı ister ve ben daha 2 ay oldu ekran kartını alalı ve sorunsuz kullanıyordum photoshop sürümüm kartı aldım alalı CC 2020 sürümü dün bana zorla 22.7.1 Driver yükletti AMD yükledim Photoshop bir girdim hoba demiştim ya başta Photoshop sürümleri için yeni yüksek kartlar lazım kart yetmiyor görüntü kötüleşiyor filan sorunlar oluyor, ee ben 2 aydır bu sürümdeyim ekran kartımda RX 6500 XT bu nasıl olabilir adamlar bir driver ile berbat etti bütün işlerimi,
Tabii bunu ben driver sorunu olacağını hiç düşünmedim ben gittim format attım dedim bari bu sefer AMD eski sürüm yükleyeyim yükledim kurdum düzeldi photshop PC yeniden başlattım hoba bir anda AMD uyarı ekran kartı sürümünüz ile AMD sürümünüz eşleşmiyor lütfen AMD sürümünüzü yenileyin. yapacak bir şey yok 22.7.1 yükledim ve yine aynı sorun Photoshop.
Sizden ricam benim bu AMD nasıl destek açabilirim bu sorun yüzünden çözüme ulaşmayacak fakat şansımı deneyeceğim.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Konuştu amd fanboycuğuÖnerilen driverleri kullanmazsanız hata yaşamanız normal. Ondan sonra AMD driverlerine laf ediyorlar. Önerilenleri kurun.