Çözüldü✓ Amd'den nvidia'ya geçiş

İssaaa

80+
Reaksiyon skoru
11
Arkadaşlar merhaba ,
Ben uzun zamandır RX 5600xt kullanıyordum ancak artık performansı yeterli gelmediğinden dolayı yükseltip RTX 3060 ti ekran kartı aldım. Ancak daha önce hiç nvidia kullanmadığım için kartı taktıktan sonra ne yapmalıyım hangi uygulamaları indirmeliyim hiç bir fikrim yok. Örneğin hangi uygulama üzerinden ekran kartımın driverlarının güncel olup olmadığını görebilirim. Bana ufak da olsa rehberlik ederseniz çok sevinirim

Önce DDU ile AMD Driver'ını silmelisin, sonra NVIDIA App kurarsın, içersinde Sürücüler kısmından güncellemeleri denetle dersin, zaten yeni sürüm çıkınca bildirim de gönderiyor.

Peki bu NVIDIA App gerekli bütün driverları indiriyor mu benim ekstradan manuel olarak indirmem gereken bir driver veya uygulama tarzı bişey mevcut mu ?

Peki bu NVIDIA App gerekli bütün driverları indiriyor mu benim ekstradan manuel olarak indirmem gereken bir driver veya uygulama tarzı bişey mevcut mu ?
App kendisi indiriyor ama appden Surucu kurmadan önce Güvenli moda girip DDU ile eski driveri silin

güvenli mod falan hikaye, bu güne kadar bi kere bile güvenli moda giripte silmedim. hiçbir sorunda yasamadim
Nolur nolmaz diye yaziyoruz para verdigin birsey degil zararli birsey değil yapsin yani olurda sorun olur Siyah ekran problemi yaşayabilir

Eski sürücüleri silmem şart mı DDU'dan çok anlamam bir ara denemiştim ve hata almıştım sanırsam gözümü korkutmuştu o olay

Eski sürücüleri silmem şart mı DDU'dan çok anlamam bir ara denemiştim ve hata almıştım sanırsam gözümü korkutmuştu o olay
güvenli moda girmen sart degil kardesım bu gune kadar hıc guvenlı moda gırıpde DDU ile driver silmedim DDU yu indir direk kaldır sorun cıkmaz merak etme..

Geri