Neler Yeni

Amerika PUBG'ye dönmüş !

Nirvana

80+ Silver
En İyi Cevap
1
İnstagram'da dolanıyordum adamlar uçaktan atlamıyorlar ama sıfır km lüks arabalar lootlayıp, awm den elbise kıyafet ihtiyacını karşılıyorlar, acaba silah satan av bayi gibi birçok yeri lootladılarsa durum gerçekten çok kötü durumları vahim şükürler olsun biz o duruma düşmeyiz inşallah, Amerikada' alan daralıyor ! Bir takım arkadaşlar dalgaya alınacak konu mu diyecekler dalgaya alsam farklı konulara girerdim fakat olay çok fazla büyüdü ve Amerika bu olayı bastırmakta biraz zorlanacak gibi gözüküyor.

EMREG

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,414
İsim
napcan
İlgilendiği Kategoriler
Hım...her şey
Instagram
no
Steam
no
Twitter
yok
Facebook
no
Discord
no
Reddit
yok
''I Can't Breathe.''

Mechanist

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,466
İsim
Sarp Yılmaz
İnstagram'da dolanıyordum adamlar uçaktan atlamıyorlar ama sıfır km lüks arabalar lootlayıp, awm den elbise kıyafet ihtiyacını karşılıyorlar, acaba silah satan av bayi gibi birçok yeri lootladılarsa durum gerçekten çok kötü durumları vahim şükürler olsun biz o duruma düşmeyiz inşallah, Amerikada' alan daralıyor ! Bir takım arkadaşlar dalgaya alınacak konu mu diyecekler dalgaya alsam farklı konulara girerdim fakat olay çok fazla büyüdü ve Amerika bu olayı bastırmakta biraz zorlanacak gibi gözüküyor.
Dostum tek çözüm lanet olası Irkçılık davranışlarını bırakıp ve ayrıca Trump gitmesiyle olur diye düşünüyorum.

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Alıştık artık.

Jony Case

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,342
İsim
İsmet
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar konsollar oyunlar ekipmanlar
Amerikan Hükümeti şuan korkutuyor. Sosyal Medya tamamen Siyahileri destekliyor. Bu durumun sonu kötü

Mechanist

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,466
İsim
Sarp Yılmaz
V for vendetta çok sevdiğim bir sözü var ''insanlar hükümetten değil , Hükümet insanlardan korkmalı'' çok doğru bir söz bence.

EMREG

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,414
İsim
napcan
İlgilendiği Kategoriler
Hım...her şey
Instagram
no
Steam
no
Twitter
yok
Facebook
no
Discord
no
Reddit
yok
AFK ya da BOT görmüşlerdir bence.

Redmental

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,183
İsim
RML
The Simpson dizisi bunları bile bilmiş. George Floyd öldürülmesinden tut Amerika'nın karışmasına kadar. Hatta en sonda Trump ölüyordu. Umarım bu da gerçek olur.

Jony Case

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,342
İsim
İsmet
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar konsollar oyunlar ekipmanlar
The Simpson dizisi bunları bile bilmiş. George Floyd öldürülmesinden tut Amerika'nın karışmasına kadar. Hatta en sonda Trump ölüyordu. Umarım bu da gerçek olur.
Hocam simpson dizisinin yeni bölümleri yayınlanıyor zaten. Bu olayları yapıyorlar.

Nirvana

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Eğer bu olay birazcık daha büyürse daha çok sorun ile beraber birçok insanın hayatına etki olacağını düşünüyorum.

İbrahim Özel

80+ Silver
En İyi Cevap
13
Trump'ın ölümü vardı o dizide ama. Irkçılık isyanını sonradan çizmişler gibi geldi çizimi ve kalitesi farklı. Bir çok kişi fark etmiş.

Top Bottom