Amerika PUBG'ye dönmüş !

Nirvana

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
1,169
İnstagram'da dolanıyordum adamlar uçaktan atlamıyorlar ama sıfır km lüks arabalar lootlayıp, awm den elbise kıyafet ihtiyacını karşılıyorlar, acaba silah satan av bayi gibi birçok yeri lootladılarsa durum gerçekten çok kötü durumları vahim şükürler olsun biz o duruma düşmeyiz inşallah, Amerikada' alan daralıyor ! Bir takım arkadaşlar dalgaya alınacak konu mu diyecekler dalgaya alsam farklı konulara girerdim fakat olay çok fazla büyüdü ve Amerika bu olayı bastırmakta biraz zorlanacak gibi gözüküyor.

İnstagram'da dolanıyordum adamlar uçaktan atlamıyorlar ama sıfır km lüks arabalar lootlayıp, awm den elbise kıyafet ihtiyacını karşılıyorlar, acaba silah satan av bayi gibi birçok yeri lootladılarsa durum gerçekten çok kötü durumları vahim şükürler olsun biz o duruma düşmeyiz inşallah, Amerikada' alan daralıyor ! Bir takım arkadaşlar dalgaya alınacak konu mu diyecekler dalgaya alsam farklı konulara girerdim fakat olay çok fazla büyüdü ve Amerika bu olayı bastırmakta biraz zorlanacak gibi gözüküyor.
Dostum tek çözüm lanet olası Irkçılık davranışlarını bırakıp ve ayrıca Trump gitmesiyle olur diye düşünüyorum.

Alıştık artık.

Amerikan Hükümeti şuan korkutuyor. Sosyal Medya tamamen Siyahileri destekliyor. Bu durumun sonu kötü

V for vendetta çok sevdiğim bir sözü var ''insanlar hükümetten değil , Hükümet insanlardan korkmalı'' çok doğru bir söz bence.

AFK ya da BOT görmüşlerdir bence.

The Simpson dizisi bunları bile bilmiş. George Floyd öldürülmesinden tut Amerika'nın karışmasına kadar. Hatta en sonda Trump ölüyordu. Umarım bu da gerçek olur.

1 haftaya normale döner. Daha önce çok oldu bu olaylar ne oldu? Bir şey değişti mi? tabii ki de değişmedi değişmez!

The Simpson dizisi bunları bile bilmiş. George Floyd öldürülmesinden tut Amerika'nın karışmasına kadar. Hatta en sonda Trump ölüyordu. Umarım bu da gerçek olur.
Hocam simpson dizisinin yeni bölümleri yayınlanıyor zaten. Bu olayları yapıyorlar.

Eğer bu olay birazcık daha büyürse daha çok sorun ile beraber birçok insanın hayatına etki olacağını düşünüyorum.

Trump'ın ölümü vardı o dizide ama. Irkçılık isyanını sonradan çizmişler gibi geldi çizimi ve kalitesi farklı. Bir çok kişi fark etmiş.

en iyi loot neredeymiş ?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,183
Üyeler
185,038
Son üye
Albatros6417
Geri