Neler Yeni

Amerika PUBG'ye dönmüş !

Nirvana

80+ Silver
En İyi Cevap
1

Jony Case

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,342
İsim
İsmet
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar konsollar oyunlar ekipmanlar
Vallaha hayret ettim adamlar her ihtiyacını bedavadan karşılıyorlar araba kıyafet eğer silah satan yerleri ele geçirdilerse sorun büyüyecek gibi.
Hiç bise olmaz. Halledilir.

KTimur

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Protesto ismi ile yine insanları öldürüp,dükkanları yağmaladılar.Öldürmeyi yok etmek için öldürmeyi seçtiler.Bu tarz olaylar ABDde çok oldu.
-
Olayların protestodan çıkması ve işlerin daha sarpa sarması büyük bir ihtimal.
ABD halkının elinde çoğu ülkenin ordusunun elinde olmayan teçhizat,silah var.Bu yağmadan çok grupların savaşı haline gelirse o zaman tehlike kat kat artar.
SİLAH.png

-
Çoğu silahlı kişide eğitimli.
-
-
-
Olaylar gruplaşır silahlar çekilir ise o zaman al sana iç savaş.Bu ara silahlara sadece tabanca,tüfek gözü ile bakmayın,ağır silahlar top bile var adamlarda.

muratsoner

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
353
İsim
Murat Soner
İnstagram'da dolanıyordum adamlar uçaktan atlamıyorlar ama sıfır km lüks arabalar lootlayıp, awm den elbise kıyafet ihtiyacını karşılıyorlar, acaba silah satan av bayi gibi birçok yeri lootladılarsa durum gerçekten çok kötü durumları vahim şükürler olsun biz o duruma düşmeyiz inşallah, Amerikada' alan daralıyor ! Bir takım arkadaşlar dalgaya alınacak konu mu diyecekler dalgaya alsam farklı konulara girerdim fakat olay çok fazla büyüdü ve Amerika bu olayı bastırmakta biraz zorlanacak gibi gözüküyor.
Bedava Gta 5 verdiler insanlar özendi sanırım.

Top Bottom