Amerika ve Fransa Elden Gideyah

@TheDark

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,432
Bugün gördüm Abd ve Fransa'da sosyal mesafe,maske yok.Her yer yağmalanmış.Abd ve Fransa'yı 2.dalga bekliyor.

Bugün gördüm Abd ve Fransa'da sosyal mesafe,maske yok.Her yer yağmalanmış.Abd ve Fransa'yı 2.dalga bekliyor.
bizi de bekliyor merak etme adamlar sırf canı çekmiş diye adanada dürümcüler dolmuş bu nasıl bir zihniyet anlamış değilim millet can derdinde bizimkiler boğaz derdinde yazık çok yazık...

Dünyada aklı başında insanlar çok az ve gittikçe azalıyor...

bizi de bekliyor merak etme adamlar sırf canı çekmiş diye adanada dürümcüler dolmuş bu nasıl bir zihniyet anlamış değilim millet can derdinde bizimkiler boğaz derdinde yazık çok yazık...

Virüs değil IQ testidir bu. Ama kurunun yanında yaşın da yanması biraz sıkıntı.

Ben 3 aydır evden dışarı çıkmıyorum, adam "evde canım sıkılıyor duramıyorum" diye kafe kafe sokak sokak geziyor. Böyle tipler çok fazla var ve sırf beyfendinin/hanımefendinin canı sıkılıyor diye ben de risk altına giriyorum. Bana göre kul hakkına bile giriyor kim ne derse desin.

Onlardan önce biz gitmeyelim de. 10 kişinin 8 i maskeli 6 sının maskesi çenesinde.

Abi herşeye dışarı çıkanlara (can sıkılması vb) hakkımı helal etmiyorum ( varsa tabi :D) ahirette ne yaparlarsa yapsınlar

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,196,207
Üyeler
189,992
Son üye
xSch
Geri