Neler Yeni

Amerika’da lise okuyorum [soru cevap]

robin

80+ Silver
selamlar, yıllardır forumda aktif değilim. Aklıma esti geleyim dedim, gelmişken belki eğlenceli olur diye Amerika’da lise okumaya dair sorusu olanların sorusunu cevaplayayım istedim. New York, Albany’de bir lisede okuyorum. Gelsin sorular…

robin

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
sarı otobüslere bindin mi?
Maalesef evet hocam. Kafamızda idealize ettiğimiz gibi değiller valla. Koltuklar arası mesafe çok dar, bacaklarım sığmıyor, gürültülü, zangır zungur sallanıyor. Ama en azından bedava.
462DDE54-B282-4CF7-9E20-A25784CCAA6C.jpeg

POLAT ALEMDAR_

80+ Silver
selamlar, yıllardır forumda aktif değilim. Aklıma esti geleyim dedim, gelmişken belki eğlenceli olur diye Amerika’da lise okumaya dair sorusu olanların sorusunu cevaplayayım istedim. New York, Albany’de bir lisede okuyorum. Gelsin sorular…
kızları güzel mi xDDD
Mesaj otomatik birleştirildi:

Şaka bir yana gelmek isteyenlere ne önerirsin?

wh1te

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,247
İsim
özgür küçükdoğan
İlgilendiği Kategoriler
kripto paralar,mining,OC/soğutma,donanım,borsa
Instagram
ewq_wh1te_qwe
Twitter
KucukdoganOzgur
Facebook
ozgur.kucukdogan.39
Discord
wh1te#4220
nasıl gittin ?

Isofyan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,038
İsim
Yunus
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji, yazılım, bilgisayar ve telefon
Gerçekten tiktok videolarındaki gibi telefon araba bilgisayar almak o kadar kolay mı? Her şey o kadar ucuz ve alması basit mi? Bi kaç günlük çalışma ile istediğiniz şeyi alabiliyor musunuz hemen hemen?

Mr. Teddy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
44
İsim
Eren
Çete olayları var mı? Ücra mahallelerde çeteler oluyormuş 7-8 kişili.

Koyun Shaun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,279
İsim
İsimsiz
İlgilendiği Kategoriler
Baydırmen
Instagram
TheCarSave
Steam
TrackVoice
şimi hiç akraba tanıdık falan yok amerikaya gerçekten gitmek için ne gerekiyor? En az ne kadar para olması lazım mesela liseyi türkiyede okuduk bitirdik..

arturo

80+ Silver
şimi hiç akraba tanıdık falan yok amerikaya gerçekten gitmek için ne gerekiyor? En az ne kadar para olması lazım mesela liseyi türkiyede okuduk bitirdik..
Arkadaş büyük ihtimal aile birleşimiyle ve ya Amerika doğumlu lisedeyken yurt dışına gidebileceğini sanmıyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,022,436
Üyeler
161,997
Son üye
Yvzgnd_
Top Bottom