kızları güzel mi xDDDselamlar, yıllardır forumda aktif değilim. Aklıma esti geleyim dedim, gelmişken belki eğlenceli olur diye Amerika’da lise okumaya dair sorusu olanların sorusunu cevaplayayım istedim. New York, Albany’de bir lisede okuyorum. Gelsin sorular…
2 gün çalışıp lambo aldım benGerçekten tiktok videolarındaki gibi telefon araba bilgisayar almak o kadar kolay mı? Her şey o kadar ucuz ve alması basit mi? Bi kaç günlük çalışma ile istediğiniz şeyi alabiliyor musunuz hemen hemen?
2 gün çalışıp lambo aldım ben
Her sokak mafya dolu kanka dışarı çıkarsan kelleni alıyorlarÇete olayları var mı? Ücra mahallelerde çeteler oluyormuş 7-8 kişili.
şimi hiç akraba tanıdık falan yok amerikaya gerçekten gitmek için ne gerekiyor? En az ne kadar para olması lazım mesela liseyi türkiyede okuduk bitirdik..selamlar, yıllardır forumda aktif değilim. Aklıma esti geleyim dedim, gelmişken belki eğlenceli olur diye Amerika’da lise okumaya dair sorusu olanların sorusunu cevaplayayım istedim. New York, Albany’de bir lisede okuyorum. Gelsin sorular…
Arkadaş büyük ihtimal aile birleşimiyle ve ya Amerika doğumlu lisedeyken yurt dışına gidebileceğini sanmıyorum.şimi hiç akraba tanıdık falan yok amerikaya gerçekten gitmek için ne gerekiyor? En az ne kadar para olması lazım mesela liseyi türkiyede okuduk bitirdik..