Amerika’dan gelen Xbox

Shoto

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
501
Anlamadım herkes adaptör al diyo priz dönüştürücüsüyle patlamaz mı?
Niye patlasın hocam.
Dandi dundik bir şey almazsan patlamaz.
Ki piyasada milyar tane ürün vardır Çin için o için bu için dönüştürücü olarak.

Bende bilmiyorum herkes öyle diyo bi abim vardı yine aynı Amerika’dan Xbox 360 geldi galiba yan sanayi böyle bi adaptör aldı payladı cihaz yakınımdakilerde priz dönüştürücüyle olmaz diyo kafam karıştı
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Niye patlasın hocam.
Dandi dundik bir şey almazsan patlamaz.
Ki piyasada milyar tane ürün vardır Çin için o için bu için dönüştürücü olarak.
Yani şöyle bir şey mi?

Dark Universal - Türk Priz Çevirici Adaptör (DK-CB-PA02) https://www.amazon.com.tr/dp/B08XB3...i_i_RY6KXBR5EW01XE42HMRM?_encoding=UTF8&psc=1

Bende bilmiyorum herkes öyle diyo bi abim vardı yine aynı Amerika’dan Xbox 360 geldi galiba yan sanayi böyle bi adaptör aldı payladı cihaz yakınımdakilerde priz dönüştürücüyle olmaz diyo kafam karıştı
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Yani şöyle bir şey mi?

Dark Universal - Türk Priz Çevirici Adaptör (DK-CB-PA02) https://www.amazon.com.tr/dp/B08XB3...i_i_RY6KXBR5EW01XE42HMRM?_encoding=UTF8&psc=1
Yani ürünü o satıcıdan alan ilk kişi sen olmazsan patlamazsın.
Çok satanlardan al.

Voltajı değiştirmek için mi yoksa priz uyumu için mi

Voltajı değiştirmek için mi yoksa priz uyumu için mi
Hocam hiç anlamıyorum şöyle ki detaylı anlatıyim şuan elimde xbox one var bıraktığım linkteki adaptörün Amerika prizli olanı bende tabikide kullanamıyorum o yüzden bıraktığım linkteki adaptörü alsam cihazı onla fişe bağlasam bir şey olur mu? Yoksa çevirici yeterli mi? Yine link bıraktım oraya yani kısacası bu cihazın çalışması için ne yapmam lazım?

Hocam hiç anlamıyorum şöyle ki detaylı anlatıyim şuan elimde xbox one var bıraktığım linkteki adaptörün Amerika prizli olanı bende tabikide kullanamıyorum o yüzden bıraktığım linkteki adaptörü alsam cihazı onla fişe bağlasam bir şey olur mu? Yoksa çevirici yeterli mi? Yine link bıraktım oraya yani kısacası bu cihazın çalışması için ne yapmam lazım?
çeviriçi alman yeterli

Hocam öyle patlıyor diyorlar sonuçta içinde amerika voltajı var
Daha önce xbox değil de şarj işin kullanmıştım bir sorun yaşamadım patlayacağını sanmam. Orta kalite bir dönüştürücü iş görür

Geri