🔥İndirim 8bitdo Ultimate 2 Black Wunchang Controller 5837₺!

Tepkini almayarak verebilirsin hocam.
Adam satamaz ise fiyat kıracak zaten.
Ama siz şunu anlamıyorsunuz.
Bu ülkede bir sürü kendi maaşını alan doktor/mühendis gamer var.
Bu insanların parası var.
Bu insanlar sizin gibi şurada şu fiyat, yok hall efekt, yok x özellik falan dinlemiyor.
Adam bu sayede satmaya devam ediyor.
Ben Xbox'in sadece tasarımı olan ne hall efekt ne ekstra ozelliksiz tasarım gamepadini 2 günde 5500₺'ye sattım.
Alan arkadaşın araba galerisi varmış mesela.
Bu arkadaş özellik falan bakmaz, beğendiğini alır.
Ben size gerçekleri söyledim.
Yankı odanızdan çıkmanız lazım.

Alıntıyı görüntüle
evet durum böyle malesef ülkede fakir daha fakir zengin daha zengin oldukça zenginlerinde harcaması artıyor hiçbir zaman eşitlenmiyor

yani hocam illede domalalım mı biz domalmak istemiyoruz artık
Dostum arkadaş alışmış yüksek fiyattan satın almaya.

Basit örnek verdim. Halkı kazıklayanlar; 50-60 dolarlık ürün ülkemizde 135 dolara satılıyor. 25 dolarlık ürün 55 dolara satıyor. Bunun savunlacak yanı yok. Vergi mergi hepsi hikaye. Yemezler kandıramazlar.

Aynı kalite ürün ama farklı marka, fiyat; 50-60 dolar, ülkemizde 70-80 dolara satılıyor. Yani isteyince oluyormuş. Kimse 50-60 dolarlık ürüne 135 dolar vermek zorunda degilmiş.

Birde çıkıp örnek vermiş işte doktorlar, mühendisler yani beyaz yaka istanbulun zenginleri bunları satın alıyor. senin gibi bakmıyor, araştırmıyor diyor. Yahu ticaretin en basit temel prensibini bilmiyor. Müşterini en fazla 1-2 defa kazıklarsın. En sonunda adam uyanır ve bir daha bu kadar aşırı yüksek fiyattan bir şey almaz.

Basit örnek verdim. Halkı kazıklayanlar; 50-60 dolarlık ürün ülkemizde 135 dolara satılıyor. 25 dolarlık ürün 55 dolara satıyor. Bunun savunlacak yanı yok. Vergi mergi hepsi hikaye. Yemezler kandıramazlar.

Aynı kalite ürün ama farklı marka, fiyat; 50-60 dolar, ülkemizde 70-80 dolara satılıyor. Yani isteyince oluyormuş. Kimse 50-60 dolarlık ürüne 135 dolar vermek zorunda degilmiş.

Birde çıkıp örnek vermiş işte doktorlar, mühendisler yani beyaz yaka istanbulun zenginleri bunları satın alıyor. senin gibi bakmıyor, araştırmıyor diyor. Yahu ticaretin en basit temel prensibini bilmiyor. Müşterini en fazla 1-2 defa kazıklarsın. En sonunda adam uyanır ve bir daha bu kadar aşırı yüksek fiyattan bir şey almaz.
ne desem boş olan bu ülke için çaba sarfeden vergisini borcunu düzenli bir şekilde ödeyen garibana oluyor anca bişey demiyorum zaten abiye terbiyesiz bi şekilde savunma yapıyor

hacı adam sana diyor ki satıcı 10,000 tane ürün alıyor bu ülkede bu 10,000 ürünün 1 milyon alıcısı var o 1 milyon alıcının içinden 900 bini o parayı veremeyecekse pahalı diyecekse geri kalan 100 bini o parayı verebildiği için adam o fahiş fiyata satabiliyor çünkü alan var yani sana şunu demek istiyor satışı yapan adam seni hedeflemiyor alamazsan alama banane sen fakirsen fakirsin benim derdim sen değilsin alan oluyor mu oluyor kim alıyor kim aliyorsa aliyor banane muhtemelen 150 200 bin maaşı olan adamlar alıyor çünkü onlar böyle kücük paraların hesabını yapmıyor basıyor parayı alıyor onların canını acıtmıyor ama biz 5 bin liralık ürüne 10 bin lira para istendiğinde almıyorsak sinir oluyorsak burda sesimizi çıkaralım böyle bi şey yapamaz diyorsak bunun manası yok çünkü o ürün 2 bin liralıkta olsa 10 bin lirayı verecek adam varsa adam satmaya devam eder ki gayette veren var bunu dışarıdaki o kücücük burgeri aşırı pahalı fiyata satan çakma lüks burgerciler gibi düşünebilirsin adam plazanın altına burgerci açmış 1 tane hamburgeri 700 800 liradan beyaz yakalılara iteliyor her gün 10 kişi gelse zaten adam çok rahat ay sonunu çıkartıyor cebine para da kalıyor neden sen alabil diye maliyeti 100 lira olan burgeri 150 liradan satsın ki anladın mı? arz talep

Problem nedir?
Al bakiyim kendi sitesinden gümrükten geçiyor mu?
Bizde biliyoruz ucuz olduğunu kendi sitesinde.
Alamadiktan sonra isterse 1$ olsun.
Gereksiz kendi sitesinde ucuz diye konuyu kirletme.
Varsa Tr'de daha ucuza link yolla bakalım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yani hocam bu konuda ben ne yapabilirim sizce?
Gümrükten geçmiyor ürün.
Keza geçse bile yüzde 60 vergi vardı en son.
Distribitör getirmiş bu fiyata satıyor.
Bu konuda serbest piyasa koşulları geçerli oluyor.
İsterse aynı fiyata satar isterse x10 fiyata.
Şimdiye kadar x firma çok pahalıya satıyor diye ceza alan görmedim ben.

8bitdo bu durumda hicbirsey yapamaz.
Adam zaten gizalaya ürün satarak ticaretini yapıyor.
Ucuza sat derse gizala da satmıyorum ürününü derse adamın zararına.
Niye böyle bir inisiyatif alsınlar ki?
8bitdo, gizala onlardan satmak için ürün aldığı sürece kârlı.
Ha gümrükte eski kural 30$ olsaydı faturayı ucuz gösterme falan yaparlardı maks ürün gümrükten geçerdi.
Ama artık o da yok.
Neden bu kadar ortamı gericek mesajlar yazıyorsunuz ? İnsanlar kötü bir şey yazmamış bilinçlendirme adına gayette olumlu durumlar var.

Bu arada bende yurtdışına kapanmadan önce machenike kol, apex 5, vader 5 pro satın almıştım. Beğenmediklerimi sattım beğendiklerimi elde tuttum. Gerçekten bu ülkede aceleye göre iş yapmak lazım. Çok doğru karar vermişim. Bir tek kupeng kp70 alamadığım için pişmanım. Onuda çok merak ediyordum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,199,497
Üyeler
190,584
Son üye
bygutgbh
Geri