🔥İndirim 8bitdo Ultimate 2 Black Wunchang Controller 5837₺!

Gizala çok pahalı satıyor alınmaz. 8bitdo kendi sitesinden bakıyorum gamepad 30 dolardan indirimle 25 dolara inmiş. Ülkemizde 2500 tl. Ne yapıcaz şimdi bu durumu? :D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu paraları edecek bir donanım yok kolda ama Wunchang fanıysanız bilemiyorum.
Bu varken 8bitdo'nun yüzüne bile bakmam.

8bitdo kendi sitesinden alsan yarı fiyatından daha ucuza alırsın. Birde indirim ayagına paylaşmış.

Gizala çok pahalı satıyor alınmaz. 8bitdo kendi sitesinden bakıyorum gamepad 30 dolardan indirimle 25 dolara inmiş. Ülkemizde 2500 tl. Ne yapıcaz şimdi bu durumu? :D

8bitdo kendi sitesinden alsan yarı fiyatından daha ucuza alırsın.
Hocam şöyle bir mail hazırladım bunu 8bitdo'ya toplu bir şekilde atsak bir eylem almazlar mı yahu? Birebir kopyalayın ChatGPT'ye atın eklemeler çıkarmalar yaparak farklı bir şekilde yeniden yaz mail olarak atıcam diyin sonra da toplu bir şekilde 3-5 kişi de olsa mail atalım. Gizala gerçekten resmen insanın aklıyla alay ediyor. 2 katı fiyat farkı da olmaz yahu! 51 dolara satılan ürünü 135 dolara iteliyor adamlar resmen bize. Ayıp ya.

Serious Concern About Pricing and Accessibility Issues in Turkey

Dear 8BitDo Team,

I hope this message finds you well.

I am writing to bring to your attention a serious concern regarding the pricing practices of your authorized distributor in Turkey, Gizala. First of all, I would like to clearly state that I am only an individual consumer and have no affiliation with any company or competitor.

On your official website, the 8BitDo Ultimate 2 controller is listed at $51:
https://shop.8bitdo.com/products/8bitdo-ultimate-2-wuchang

However, the same product is being sold by your distributor in Turkey at a significantly higher price (approximately $135 / 6000 TRY):
https://www.gizala.com.tr/8bitdo-ul...hall-effect-2-4g-controller-mor-urun8241.html

Additionally, another model (Ultimate 2 Bluetooth) is also being sold at a similarly inflated price (around 5000 TRY):
https://www.gizala.com.tr/8bitdo-pr...s-uyumlu-sarj-dock-tmr-joystick-urun8605.html

While I understand that regional pricing differences, taxes, and import costs may affect retail prices, the current price gap is extremely high and difficult to justify.

Moreover, in Turkey, many competing game controllers are available at significantly more reasonable prices. Unfortunately, due to this distributor’s pricing, 8BitDo products have become largely inaccessible to consumers.

At the same time, we are also unable to purchase directly from your official store, as international individual shopping is currently restricted by regulations in Turkey. This leaves us with no alternative but to rely on local distributors, which puts consumers in a very disadvantaged position.

As a result, many players in the Turkish gaming community feel frustrated and excluded from accessing your products. This situation not only affects purchasing decisions but also risks harming your brand perception in the region.

I kindly ask you to review this issue and, if possible, take appropriate steps to ensure fair pricing and better accessibility in the Turkish market. As members of the gaming community, we would greatly appreciate any effort you can make regarding this matter.

Thank you for your time and consideration. I sincerely hope this issue will be taken seriously.

Yours faithfully.

Şöyle bir mail hazırlattım yapay zekaya, ne diyorsunuz benimle bunu yapacak olan var mı? Aylardır 8bitdo indirime girsin diye bekliyorum artık bıktım ya

8bitdo kendi sitesinden alsan yarı fiyatından daha ucuza alırsın. Birde indirim ayagına paylaşmış.
Problem nedir?
Al bakiyim kendi sitesinden gümrükten geçiyor mu?
Bizde biliyoruz ucuz olduğunu kendi sitesinde.
Alamadiktan sonra isterse 1$ olsun.
Gereksiz kendi sitesinde ucuz diye konuyu kirletme.
Varsa Tr'de daha ucuza link yolla bakalım.

gamesir supernova iyi mi? hocam g7 pro bende var 1 tane daha almam lazım max 3k
https://shop.8bitdo.com/products/8bitdo-ultimate-2-wuchang adamlar bizden yarı fiyatına daha az paraya alıyor @Perfectshot06

Yani hocam bu konuda ben ne yapabilirim sizce?
Gümrükten geçmiyor ürün.
Keza geçse bile yüzde 60 vergi vardı en son.
Distribitör getirmiş bu fiyata satıyor.
Bu konuda serbest piyasa koşulları geçerli oluyor.
İsterse aynı fiyata satar isterse x10 fiyata.
Şimdiye kadar x firma çok pahalıya satıyor diye ceza alan görmedim ben.

Hocam şöyle bir mail hazırladım bunu 8bitdo'ya toplu bir şekilde atsak bir eylem almazlar mı yahu? Birebir kopyalayın ChatGPT'ye atın eklemeler çıkarmalar yaparak farklı bir şekilde yeniden yaz mail olarak atıcam diyin sonra da toplu bir şekilde 3-5 kişi de olsa mail atalım. Gizala gerçekten resmen insanın aklıyla alay ediyor. 2 katı fiyat farkı da olmaz yahu! 51 dolara satılan ürünü 135 dolara iteliyor adamlar resmen bize. Ayıp ya.

Dear 8BitDo Team,

I am writing to bring to your attention a serious concern regarding the pricing practices of your authorized distributor in Turkey, Gizala. First of all, I would like to clearly state that I am only an individual consumer and have no affiliation with any company or competitor.

However, the same product is being sold by your distributor in Turkey at a significantly higher price (approximately $135 / 6000 TRY):
https://www.gizala.com.tr/8bitdo-ul...hall-effect-2-4g-controller-mor-urun8241.html

Additionally, another model (Ultimate 2 Bluetooth) is also being sold at a similarly inflated price (around 5000 TRY):
https://www.gizala.com.tr/8bitdo-pr...s-uyumlu-sarj-dock-tmr-joystick-urun8605.html

While I understand that regional pricing differences, taxes, and import costs may affect retail prices, the current price gap is extremely high and difficult to justify.

Moreover, in Turkey, many competing game controllers are available at significantly more reasonable prices. Unfortunately, due to this distributor’s pricing, 8BitDo products have become largely inaccessible to consumers.

At the same time, we are also unable to purchase directly from your official store, as international individual shopping is currently restricted by regulations in Turkey. This leaves us with no alternative but to rely on local distributors, which puts consumers in a very disadvantaged position.

As a result, many players in the Turkish gaming community feel frustrated and excluded from accessing your products. This situation not only affects purchasing decisions but also risks harming your brand perception in the region.

I kindly ask you to review this issue and, if possible, take appropriate steps to ensure fair pricing and better accessibility in the Turkish market. As members of the gaming community, we would greatly appreciate any effort you can make regarding this matter.

Thank you for your time and consideration. I sincerely hope this issue will be taken seriously.

Yours faithfully.

Şöyle bir mail hazırlattım yapay zekaya, ne diyorsunuz benimle bunu yapacak olan var mı? Aylardır 8bitdo indirime girsin diye bekliyorum artık bıktım ya
8bitdo bu durumda hicbirsey yapamaz.
Adam zaten gizalaya ürün satarak ticaretini yapıyor.
Ucuza sat derse gizala da satmıyorum ürününü derse adamın zararına.
Niye böyle bir inisiyatif alsınlar ki?
8bitdo, gizala onlardan satmak için ürün aldığı sürece kârlı.
Ha gümrükte eski kural 30$ olsaydı faturayı ucuz gösterme falan yaparlardı maks ürün gümrükten geçerdi.
Ama artık o da yok.

Son düzenleme:

Dear 8BitDo Team,

Yours faithfully.

Aga fiyat konusunu şikayet edeceksen hepsini et, birtek bu adamları edersen olmaz. Adamlar meyer gaming gelmeden önce gamesirin bazı modellerini uygun satıyordu Super nova gibi, meyer geldi de fiyatı artırdı. Wraith ve connectgamein bir sürü ürünü var fahiş fiyatlı hem

Problem nedir?
Al bakiyim kendi sitesinden gümrükten geçiyor mu?
Bizde biliyoruz ucuz olduğunu kendi sitesinde.
Alamadiktan sonra isterse 1$ olsun.
Gereksiz kendi sitesinde ucuz diye konuyu kirletme.
Varsa Tr'de daha ucuza link yolla bakalım.

Senin bu fahiş fiyat bile diyemeyecegim, fahiş fiyatında fahişi fiyattan satılan bir ürünü, 'İndirim' adı altında paylaşman en büyük kirliliktir. Dış ülke fiyatının 2 katından fazla

Bak mesela Xbox controller 50-65 dolar arası. 65 dolar'dan alsan 2900 tl yapıyor. 50 dolardan alsan 2200+ yapıyor. Ülkemizde xbox controlcüsü fiyatları 2900-3600 tl arası.

Kapasiten yeter mi bilmiyorum dış ülkede 3000 tl satılan bir ürünü 6000 tl indirimli fiyat dersen orada kirliligin en büyügünü yapmış olursun. 4500 tl indirimli fiyat olsa yine bu ülkenin vergisi vs diyecegiz. Burada hiç bir bahane kabul görmez. Boşuna sayıklama vergi cart curt kanun diye. Yemezler.

Senin bu fahiş fiyat bile diyemeyecegim, fahiş fiyatında fahişi fiyattan satılan bir ürünü, 'İndirim' adı altında paylaşman en büyük kirliliktir. Dış ülke fiyatının 2 katından fazla

Bak mesela Xbox controller 50-65 dolar arası. 65 dolar'dan alsan 2900 tl yapıyor. 50 dolardan alsan 2200+ yapıyor. Ülkemizde xbox controlcüsü fiyatları 2900-3600 tl arası.

Kapasiten yeter mi bilmiyorum dış ülkede 3000 tl satılan bir ürünü 6000 tl indirimli fiyat dersen orada kirliligin en büyügünü yapmış olursun. 4500 tl indirimli fiyat olsa yine bu ülkenin vergisi vs diyecegiz. Burada hiç bir bahane kabul görmez. Boşuna sayıklama vergi cart curt kanun diye. Yemezler.
Bu dediğin neredeyse her ürün geçerli.
Şu indiirim konularındaki çoğu ürünün ABD fiyatına baksak çok ucuza buluruz zaten.
Alamayacağın bir fiyat üzerinden boşa tartışma halindesin.
Steelseries arctis elite normal fiyatının 2 katı satışa çıktığında tepki olarak konu açan bendim.
Sonuç ne oldu peki? O fiyatlara satmayinca biraz daha düştü. Fiyatı tüketici arz talebi belirler.
Gizala demek ki satıyor ki fiyatlari 2 katı yazmış.
Ya da x870 bundle'ın newegg fiyatları çok uygun diye insanlara yurtdışında tanıdığınız varsa alın diyende ve hatta aldıran da bendim.
2017'de daha millet Amazon nedir bilmezken gümrük sınırı 1500 Euro iken forumlarda konu açıp kendim dahil amazondan 1300$'ya 1060 laptop aldıran da bendim.
Temu açıkken legolarin cakmasini 500₺'ye temudan aldıran da bendim.
Bana gelipte yurtdışı fiyatları şu bu diyemezsin.

Temudan 500'e aldığım legolari burda bir sitede 2000₺ satmaya başlamışlar.
Yarın bir gün onda da indirim olduğunda konusunu açacağım.
ÇÜNKÜ artık 500 liraya alınmıyor.
Bunu anlıyor musun? A-L-I-N-M-I-Y-O-R.
Şuan o 50$ lik gamepadi almak istesen 15k'dan fazla gümrük ücreti çıkacak.
Cok denemek istiyorsan denemesi bedava.
Hatta bana da 2 tane al ben söz tanesini 90$'dan yani senin tabirinle fahiş fiyattan senden alacağım.

Başlık 'Arctis Nova Elite 45 Bin'den Satışa Çıktı! 😱😱😱' https://forum.donanimarsivi.com/konu/arctis-nova-elite-45-binden-satisa-cikti.1168070/
Başlık 'Newegg'de Rog x870 + Corsair 32Gb Ram + Corsair H100i Sıvı Soğutma 449$🔥🔥🔥' https://forum.donanimarsivi.com/kon...b-ram-corsair-h100i-sivi-sogutma-449.1187090/

Bu dediğin neredeyse her ürün geçerli.
Şu indiirim konularındaki çoğu ürünün ABD fiyatına baksak çok ucuza buluruz zaten.
Alamayacağın bir fiyat üzerinden boşa tartışma halindesin.
Steelseries arctis elite normal fiyatının 2 katı satışa çıktığında tepki olarak konu açan bendim.
Sonuç ne oldu peki? O fiyatlara satmayinca biraz daha düştü. Fiyatı tüketici arz talebi belirler.
Gizala demek ki satıyor ki fiyatlari 2 katı yazmış.
Ya da x870 bundle'ın newegg fiyatları çok uygun diye insanlara yurtdışında tanıdığınız varsa alın diyende ve hatta aldıran da bendim.
2017'de daha millet Amazon nedir bilmezken gümrük sınırı 1500 Euro iken forumlarda konu açıp kendim dahil amazondan 1300$'ya 1060 laptop aldıran da bendim.
Temu açıkken legolarin cakmasini 500₺'ye temudan aldıran da bendim.
Bana gelipte yurtdışı fiyatları şu bu diyemezsin.

Temudan 500'e aldığım legolari burda bir sitede 2000₺ satmaya başlamışlar.
Yarın bir gün onda da indirim olduğunda konusunu açacağım.
ÇÜNKÜ artık 500 liraya alınmıyor.
Bunu anlıyor musun? A-L-I-N-M-I-Y-O-R.
Şuan o 50$ lik gamepadi almak istesen 15k'dan fazla gümrük ücreti çıkacak.
Cok denemek istiyorsan denemesi bedava.
Hatta bana da 2 tane al ben söz tanesini 90$'dan yani senin tabirinle fahiş fiyattan senden alacağım.

Başlık 'Arctis Nova Elite 45 Bin'den Satışa Çıktı! 😱😱😱' https://forum.donanimarsivi.com/konu/arctis-nova-elite-45-binden-satisa-cikti.1168070/
Başlık 'Newegg'de Rog x870 + Corsair 32Gb Ram + Corsair H100i Sıvı Soğutma 449$🔥🔥🔥' https://forum.donanimarsivi.com/kon...b-ram-corsair-h100i-sivi-sogutma-449.1187090/
yani hocam illede domalalım mı biz domalmak istemiyoruz artık

fiyat=tüketim çılgınlığı

yani hocam illede domalalım mı biz domalmak istemiyoruz artık
Tepkini almayarak verebilirsin hocam.
Adam satamaz ise fiyat kıracak zaten.
Ama siz şunu anlamıyorsunuz.
Bu ülkede bir sürü kendi maaşını alan doktor/mühendis gamer var.
Bu insanların parası var.
Bu insanlar sizin gibi şurada şu fiyat, yok hall efekt, yok x özellik falan dinlemiyor.
Adam bu sayede satmaya devam ediyor.
Ben Xbox'in sadece tasarımı olan ne hall efekt ne ekstra ozelliksiz tasarım gamepadini 2 günde 5500₺'ye sattım.
Alan arkadaşın araba galerisi varmış mesela.
Bu arkadaş özellik falan bakmaz, beğendiğini alır.
Ben size gerçekleri söyledim.
Yankı odanızdan çıkmanız lazım.

1774635219798.webp

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,199,497
Üyeler
190,584
Son üye
bygutgbh