3 Gamepad Arasında Kaldım

Hocam Whatgeek üzerinden alacaksanız 3 gün önce beyazının, sanırım bugün de grisinin stoğu bitti. 😕
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yanlışım yoksa 31 Dolar olması lazım hocam. 26dolar ürün, -5 dolar kupon ve +10 dolar kargo.
Yarın bir bakayım bütçenin epey altında Süper olur...

hocam toplam ne kadara geliyor ki vergilerle birlikte
Vergi çıkmıyor genelde hocam. Benim siparişim 30 doların altında ama 60 dolara Cyclone 2 alsam bile sipariş geçtikten sonra sipariş numarasıyla mail atıyoruz 30 doların altında göstermeleri için. Vergi çıkan nadir kişiler olmuş ben de bekliyorum bakalım çıkarsa kapıda çıkacak.

Vergi çıkmıyor genelde hocam. Benim siparişim 30 doların altında ama 60 dolara Cyclone 2 alsam bile sipariş geçtikten sonra sipariş numarasıyla mail atıyoruz 30 doların altında göstermeleri için. Vergi çıkan nadir kişiler olmuş ben de bekliyorum bakalım çıkarsa kapıda çıkacak.
Allah allah 30 doların altındaki ürünlerde avrupa birliği dışında %60 , avrupa birliğindeyse %30 oranında vergi var diye biliyordum.Siteye özel bir şey mi ?

Allah allah 30 doların altındaki ürünlerde avrupa birliği dışında %60 , avrupa birliğindeyse %30 oranında vergi var diye biliyordum.Siteye özel bir şey mi ?
Doğru hocam. Bunların sistem biraz garip ben de anlamadım tam olarak. Vergiyi belli bir miktara kadar kargo şirketi ödüyor galiba. Türkiye'de kapısına PTT ile gelen 1-2 kişiye vergi çıkmış gördüğüm kadarıyla ama sıkıntısız alışveriş yapanları da gördüm. Ben risk aldım sipariş ettim %60 vergi çıksa bile ülkemizde satılan fiyattan 500tl daha ucuza geliyor.

hocam toplam ne kadara geliyor ki vergilerle birlikte
35 dolar gibi bir ödeme yaptım. Firmaya 25 dolar gibi bir ücret yazmasını istedim. Kapıda ekstra vergi ile karşılaşmak istemiyorum. Eğer ki bu fiyata gelirse 1400-1500 liraya F710 parasına gelecek.

35 dolar gibi bir ödeme yaptım. Firmaya 25 dolar gibi bir ücret yazmasını istedim. Kapıda ekstra vergi ile karşılaşmak istemiyorum. Eğer ki bu fiyata gelirse 1400-1500 liraya F710 parasına gelecek.
Gamesirden aynı şekilde sipariş veriliyorsa ordan denemeyi düşünüyorum hocam

Ürünün Gamesirden gelmesi fark etmiyor. Eğer chinapost ile gelirse, taşımacılığını PTT yaptığı için direkt vergilendiriyor. Eğer şansınız varsa ve chinapost getirmezse, kargonuz Arasla geldiği için vergilendirilmiyor. Yani vergi ödeyenlerin kargosu PTT olduğu için vergi ödüyorlar.

Ürünün Gamesirden gelmesi fark etmiyor. Eğer chinapost ile gelirse, taşımacılığını PTT yaptığı için direkt vergilendiriyor. Eğer şansınız varsa ve chinapost getirmezse, kargonuz Arasla geldiği için vergilendirilmiyor. Yani vergi ödeyenlerin kargosu PTT olduğu için vergi ödüyorlar.
Onlarda kafasına göre koyuyor kaç kere yüzde yüz koyan gördüm

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,037
Üyeler
183,049
Son üye
Mirac41
Geri