3 Gamepad Arasında Kaldım

Kemalklc

80+
Reaksiyon skoru
3
Gamesir Cyclone 2

Beitong Kunpeng 40

8bitdo Ultimate 2

Hangisini alayım sizce yardımcı olur musunuz? Bu fiyatlarda farklı öneriniz varsa belirtebilirsiniz.

Bende
GuliKit KK3 Pro ile f/p açısından Gamesir nova lite 2 arasında kaldım.
Sanırım gamesir markasını tercih edeceğim. Yurtdışında da epey alanlar var

Bu üçü arasından Cyclone 2.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bende
GuliKit KK3 Pro ile f/p açısından Gamesir nova lite 2 arasında kaldım.
Sanırım gamesir markasını tercih edeceğim. Yurtdışında da epey alanlar var
Whatgeek üzerinden geçen hafta sipariş verdim hocam geldiğinde bilgilendiririm isterseniz.

Bu üçü arasından Cyclone 2.

Whatgeek üzerinden geçen hafta sipariş verdim hocam geldiğinde bilgilendiririm isterseniz.
Bütçem açıkcası 2000 bandında... Ne kadar ucuza kapatırsam kâr gözü ile bakıyorum. Bugğn yarın sipariş geçeyim diyorum ama sizin sipariş gelince özelden de deneyimlerinizi yazabilirsiniz. Beklerim 🫡

Gamesir Cyclone 2

Beitong Kunpeng 40

8bitdo Ultimate 2

Hangisini alayım sizce yardımcı olur musunuz? Bu fiyatlarda farklı öneriniz varsa belirtebilirsiniz.
Cyclone 2 veya gamesir supernova al kesinlikle.

Bütçem açıkcası 2000 bandında... Ne kadar ucuza kapatırsam kâr gözü ile bakıyorum. Bugğn yarın sipariş geçeyim diyorum ama sizin sipariş gelince özelden de deneyimlerinizi yazabilirsiniz. Beklerim 🫡
Hocam Whatgeek üzerinden alacaksanız 3 gün önce beyazının, sanırım bugün de grisinin stoğu bitti. 😕

Kaça geldi hocam
Yanlışım yoksa 31 Dolar olması lazım hocam. 26dolar ürün, -5 dolar kupon ve +10 dolar kargo.

Hocam Whatgeek üzerinden alacaksanız 3 gün önce beyazının, sanırım bugün de grisinin stoğu bitti. 😕

Yanlışım yoksa 31 Dolar olması lazım hocam. 26dolar ürün, -5 dolar kupon ve +10 dolar kargo.
Link atabilir misin hocam

Ben cyclone 2'yi 31 dolara aldınız sandım şaşırdım bi link isteyim dedim :D
Nova 2 Lite almayı düşünen arkadaşa yazmıştım hocam :D Cyclone 2'de var bu sitede ama. Alanlar olmuş daha önce.

Geri