Sadece o Macbook'u getirecekse sıkıntı olmaz.Kardeşim Amerika'da gelirken Macbook getirtecegim sıkıntı olur mu acaba 1500euro olan sinir 150 ye çekildi gibi bir şey duydum da en kotu çantaya koyup kullandığı cihazmis gibi getiremez mi ?
Yanında getirirse sorun olmaz. Ama kutusu olmadan kişisel eşya gibi getirsin.Kardeşim Amerika'da gelirken Macbook getirtecegim sıkıntı olur mu acaba 1500euro olan sinir 150 ye çekildi gibi bir şey duydum da en kotu çantaya koyup kullandığı cihazmis gibi getiremez mi ?
Kutudan çıkarmak denenebilir ama memur ciddi sorgulayacak olursa Türkiye'den getirdim vs. yemez kanıtlamakla yükümlü.Kardeşim Amerika'da gelirken Macbook getirtecegim sıkıntı olur mu acaba 1500euro olan sinir 150 ye çekildi gibi bir şey duydum da en kotu çantaya koyup kullandığı cihazmis gibi getiremez mi ?
Yani hocam laptop çantası ile getirse filan normal kullanacak zaten orda da gelince Alacagim içi dolu olacakKutudan çıkarmak denenebilir ama memur ciddi sorgulayacak olursa Türkiye'den getirdim vs. yemez kanıtlamakla yükümlü.
Yolcu beraberinde limit 430 euro ama yine kurtarmıyor yine de.
Hangi Macbooku alacaksın ki?Yani hocam laptop çantası ile getirse filan normal kullanacak zaten orda da gelince Alacagim içi dolu olacak
Getirir sıkıntı olmaz ama garantisi türkiyede yok diye biliyorumKardeşim Amerika'da gelirken Macbook getirtecegim sıkıntı olur mu acaba 1500euro olan sinir 150 ye çekildi gibi bir şey duydum da en kotu çantaya koyup kullandığı cihazmis gibi getiremez mi ?