Amerika'dan Macbook getirtme

Berk58

80+
Reaksiyon skoru
97
Kardeşim Amerika'da gelirken Macbook getirtecegim sıkıntı olur mu acaba 1500euro olan sinir 150 ye çekildi gibi bir şey duydum da en kotu çantaya koyup kullandığı cihazmis gibi getiremez mi ?

Kardeşim Amerika'da gelirken Macbook getirtecegim sıkıntı olur mu acaba 1500euro olan sinir 150 ye çekildi gibi bir şey duydum da en kotu çantaya koyup kullandığı cihazmis gibi getiremez mi ?
Sadece o Macbook'u getirecekse sıkıntı olmaz.

Yanında getirirse sorun olmaz. Ama kutusu olmadan kişisel eşya gibi getirsin.

Bir de bence Türkiye’den al araştırdığım kadarıyla çoğu modelde TR ile ABD arasında ciddi bir fiyat farkı yok. Hatta çoğu Türkiye’de daha ucuz 😀

Kutudan çıkarmak denenebilir ama memur ciddi sorgulayacak olursa Türkiye'den getirdim vs. yemez kanıtlamakla yükümlü.
Yolcu beraberinde limit 430 euro ama yine kurtarmıyor yine de.

Son düzenleme:
Kutudan çıkarmak denenebilir ama memur ciddi sorgulayacak olursa Türkiye'den getirdim vs. yemez kanıtlamakla yükümlü.
Yolcu beraberinde limit 430 euro ama yine kurtarmıyor yine de.
Yani hocam laptop çantası ile getirse filan normal kullanacak zaten orda da gelince Alacagim içi dolu olacak

Getirir sıkıntı olmaz ama garantisi türkiyede yok diye biliyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,196,405
Üyeler
190,026
Son üye
AbdurrahmanFX
Geri