Ekranı amoledse Hertürlü bir süreden sonra alışır hatta şimdi bile amoled yanığı olabilir tedbir kurtarmaz sizis23 gibi bir telefonda amoled oluşma ihtimali yüksekmidir?
olmaması için yapmam gerekenler nelerdir.
garanti kapsamına girer mi?
Ekran amoled olduğu için hertürl oluşacaktır tabi tedbiri elden bırakmamak gerekirGaranti kapsamına girer. Önlemek için uzun süreli ekran açık kalmayacak. Yani oyun oynuyorsanız bunu bayağı bir kısıtlamanız gerekecek.
7 24 uzun süreli ekranı açık bırakan arkadaşım vardı amoleddi telefon tek bir yanık yoktu diğer arkadaşım çok takıyordu kafaya onun başına geldi aniden beliren bir şey bu genel olarak amoled ekranlardaGaranti kapsamına girer. Önlemek için uzun süreli ekran açık kalmayacak. Yani oyun oynuyorsanız bunu bayağı bir kısıtlamanız gerekecek.
Ayarlardan ekrana gel, orada canlı seçeneğine tıkla. Renkleri sıcak yap.Mavi ledler daha erken eskidiği için mavi ledlerden yükü almana yarar. Mavi ışık zaten gözüne zararlı zaten, uyku döngüne vs.s23 gibi bir telefonda amoled oluşma ihtimali yüksekmidir?
Ben Note 10s kullanıyorum. Böyle bir sorununun varlığını, olduktan sonra öğrendim. Araştırınca karşıma direkt tedbir olarak bu çıktı. Benim telefon bir senede bu hale geldi tabii.Ekran amoled olduğu için hertürl oluşacaktır tabi tedbiri elden bırakmamak gerekir
Post automatically merged:
7 24 uzun süreli ekranı açık bırakan arkadaşım vardı amoleddi telefon tek bir yanık yoktu diğer arkadaşım çok takıyordu kafaya onun başına geldi aniden beliren bir şey bu genel olarak amoled ekranlarda
bende aldıktan 1ay sonra belirdi yada alırken vardı bilmiyorum 1 ay sonra farkettim servise versen tamir edip gönderecekler o yüzden 0 cihazı servis yollarına sürüklemek istemedim garantisi bitmesine 1 ay kala göndereceğim serviseBen Note 10s kullanıyorum. Böyle bir sorununun varlığını, olduktan sonra öğrendim. Araştırınca karşıma direkt tedbir olarak bu çıktı. Benim telefon bir senede bu hale geldi tabii.
Hocam yanlış bilmiyorsam Dynamic Amoledler'de ekran yanığı pek olmuyor. Ekran yanığı Super Amoledler'de daha çok oluyor diye biliyorum.s23 gibi bir telefonda amoled oluşma ihtimali yüksekmidir?