- Reaksiyon skoru
- 7,551
Peki kardeşim sen crackli oynamaya devam et Allah akıl fikir versin sana ne diyeyimCrackli oynuyorum evet.
Peki kardeşim sen crackli oynamaya devam et Allah akıl fikir versin sana ne diyeyimCrackli oynuyorum evet.
Sana demiyorum.ben ne dersi verdim
Hem konuyu açıyorsun hemde silinsin diyorsun?@Mehmet Yılmaz
abi lütfen konuyu silermisin
Amin aminPeki kardeşim sen crackli oynamaya devam et Allah akıl fikir versin sana ne diyeyim
ben ne dersi verdim
Üstüne alınması normal çünkü zavallı birisiHala üstüne alınıyor battıkça batıyor.
ben kul hakkı değil demedim kul hakı olup olmadığını bırak Allah belirlesinAçıklaman ile hâl ve hareketlerin alakasız.
Açıklamanda yazdığın duruma düşüyorsun.
"Crack oynuyorum." "Allah'a şükür müslümanım."
Sözde değil, icraata geçirmelisin dostum.
O kadar yazıyorlar kendilerince delil sunuyorlar.
Hâlâ yok crack oynayacağım ben müslümanım diyorsun.
40 delille seni yenemiyorlar yani tutturmuşsun bir yolu, ardı sıra gidiyorsun.![]()
Bluestack kullan?lan sadece telefonum yok annem babam vermiyor telefonunu ben çok mu meraklıyım crack among us oynamaya
Yaşın kaç güzel kardeşimlan sadece telefonum yok annem babam vermiyor telefonunu ben çok mu meraklıyım crack among us oynamaya
İnsanlarla düzgün konuş ''lan'lı,lun'lu'' konuşamazsın.lan sadece telefonum yok annem babam vermiyor telefonunu ben çok mu meraklıyım crack among us oynamaya
Bluestavks kasma sorununun çözümü var mı?Ya ben bu oyunu satın aldım sonra iade ettim bleustacks tan indirdim ama oyun kasıyor ama sistemim iyi .Sonra bliestavks sildim artık telden oynuyorum
Ayarlardan frame rate sınırlamasını 60 yap çözülüyor.Bluestavks kasma sorununun çözümü var mı?