LordHasan
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 9
Memnun değilseniz olabilirmillenicomdan netspeede geçmeyi düşünüyorum sizce mantıklımı
Memnun değilseniz olabilirmillenicomdan netspeede geçmeyi düşünüyorum sizce mantıklımı
geçme sebebin ? bize gelen türktelekom ekibi bütün markala biz interneti sağlıyoruz dedi netspeed de dahil fark olmaz bencemillenicomdan netspeede geçmeyi düşünüyorum sizce mantıklımı
eskisi gibi değil millenicom 4 yıldır kullanıyorum el değiştirdikten sonra cıvımaya başladılar hem artık değişiklik yapmanın vakti geldi birde netspeed deneyelimMemnun değilseniz olabilir
eskisi gibi değil artık millenicom el değiştirdikten sonra cıvımaya başladılar müşteri hizmetleri falan çok geç bağlanıyor ve 80 mbit destekleyen altyapım olduğu halde 16 mbit lik internetim arada kopuyorgeçme sebebin ? bize gelen türktelekom ekibi bütün markala biz interneti sağlıyoruz dedi netspeed de dahil fark olmaz bence
anladım sonuçta netspeed de taahhütsüz dene benceeskisi gibi değil millenicom 4 yıldır kullanıyorum el değiştirdikten sonra cıvımaya başladılar hem artık değişiklik yapmanın vakti geldi birde netspeed deneyelim
Mesaj otomatik birleştirildi:
eskisi gibi değil artık millenicom el değiştirdikten sonra cıvımaya başladılar müşteri hizmetleri falan çok geç bağlanıyor ve 80 mbit destekleyen altyapım olduğu halde 16 mbit lik internetim arada kopuyor
aynenanladım sonuçta netspeed de taahhütsüz dene bence
Ayrıca yenilendi mi bizim tarife bilmiyorum eğer 1 yıl uzamışsa cayma cezası falan var mıMemnun değilseniz olabilir
taahhüt varsa cayma bedelide vardır millenicom sadece 80 tl karşılıyor cayma bedelindenAyrıca yenilendi mi bizim tarife bilmiyorum eğer 1 yıl uzamışsa cayma cezası falan var mı
taahhüt varsa cayma bedelide vardır millenicom sadece 80 TL karşılıyor cayma bedelinden
Ayrıca yenilendi mi bizim tarife bilmiyorum eğer 1 yıl uzamışsa cayma cezası falan var mı
Taahhüt bittide yenilendi galiba.taahhüt varsa cayma bedelide vardır millenicom sadece 80 TL karşılıyor cayma bedelinden