Shimaida
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 223
- İsim
- galip
Ethereum 1660 Super için şu an aylık 550 TL getiriyor. Yılda 6600 TL. Ayda oturduğun yerden efor sarfetmeden kimse sana 550 TL vermez. 2 ayda amele olarak çalışsan o paranın yakınından bile geçemezsin.2 yıl coin kazmak durumunda 5500₺ gibi bir para kazanacak ekran kartının fiyatı o civarda 1 insan amele olarak 2 ay çalışsa o parayı kazanır ekran kartı 2 sene günde 10 saat çalışıyor. Ne kadar sağlıklı?
Mesaj otomatik birleştirildi:
O çalınma olayını ne gördüm, ne duydum, ne yaşadım. Invalid ve Rejected Share'lar var acaba bunları mı diyorlar? Rejected ve Invalid bulununca havuza gönderdiğiniz payı alamıyorsunuz. Bunun en büyük sebebi Overclock'un stabil olmaması. Günde 1-2 tane vermesi sorun olmaz. Bence oyun oynarken mining yapılmamalı. Oyun oynarken değil de bilgisayarı kullanmadığın zaman yapsan nasıl olur? Overclock için şöyle bir başlangıç yap;Dostlar Sizce Ben Napayım , Zaten Pc'yi Tam Güç Kullanmıyorum , Havalar Sıcak Diye AfterBurner Ayarlarım Bunlar , Genelde Arka'da Oyunda Oynadığım İçin Mh/S Değeri Düşüyor , Sizin Demenize Göre Çok Karlı Değil ETH ye Göre fakat eth de çalınma olayı varmış (sizden hızlı kazan biri sizin görevinizi yaparsa çalınmış oluyor) o yüzden pek bulaşmadım ve Kasam Bu : https://www.gaming.gen.tr/urun/2451/corsair-carbide-spec-delta-rgb-550w-80-guc-kaynagi-temperli-cam-usb-3-0-mid-Alıntıyı görüntületower-kasa/?utm_source=Google Shopping&utm_campaign=Google XML&utm_medium=cpc&utm_term=2451 Temperli Cam Kapalı Ve Fanlar %100 Kullanmıyorum Genellikle %70 Civarında duruyo Sizce Ne Kazmalıyım? Ne Yapmalıyım? Ciddi şekilde Mining Yapmıyorum Zaten, Arkada Ben Oyun Oynarken Biraz Para Kazansın Diye Düşünüyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
@Jaess @RevDeisDou @LineaTurco @Kensei @cfranko
-180 Core
+600 Memory
%65 Power Limit
%78 Fan hızı
Hashrate'de düşüş olursa Power Limiti arttır. %100'ü geçirme. Fan hızını da arttır eğer ısınıyorsa.
Son düzenleme: