Neler Yeni

An İtibari'yle 100 RavenCoin Kazdım (1660S)

Shimaida

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
223
İsim
galip
2 yıl coin kazmak durumunda 5500₺ gibi bir para kazanacak ekran kartının fiyatı o civarda 1 insan amele olarak 2 ay çalışsa o parayı kazanır ekran kartı 2 sene günde 10 saat çalışıyor. Ne kadar sağlıklı?
Ethereum 1660 Super için şu an aylık 550 TL getiriyor. Yılda 6600 TL. Ayda oturduğun yerden efor sarfetmeden kimse sana 550 TL vermez. 2 ayda amele olarak çalışsan o paranın yakınından bile geçemezsin.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Dostlar Sizce Ben Napayım , Zaten Pc'yi Tam Güç Kullanmıyorum , Havalar Sıcak Diye AfterBurner Ayarlarım Bunlar , Genelde Arka'da Oyunda Oynadığım İçin Mh/S Değeri Düşüyor , Sizin Demenize Göre Çok Karlı Değil ETH ye Göre fakat eth de çalınma olayı varmış (sizden hızlı kazan biri sizin görevinizi yaparsa çalınmış oluyor) o yüzden pek bulaşmadım ve Kasam Bu : https://www.gaming.gen.tr/urun/2451/corsair-carbide-spec-delta-rgb-550w-80-guc-kaynagi-temperli-cam-usb-3-0-mid-Alıntıyı görüntületower-kasa/?utm_source=Google Shopping&utm_campaign=Google XML&utm_medium=cpc&utm_term=2451 Temperli Cam Kapalı Ve Fanlar %100 Kullanmıyorum Genellikle %70 Civarında duruyo Sizce Ne Kazmalıyım? Ne Yapmalıyım? Ciddi şekilde Mining Yapmıyorum Zaten, Arkada Ben Oyun Oynarken Biraz Para Kazansın Diye Düşünüyorum

@Jaess @RevDeisDou @LineaTurco @Kensei @cfranko
O çalınma olayını ne gördüm, ne duydum, ne yaşadım. Invalid ve Rejected Share'lar var acaba bunları mı diyorlar? Rejected ve Invalid bulununca havuza gönderdiğiniz payı alamıyorsunuz. Bunun en büyük sebebi Overclock'un stabil olmaması. Günde 1-2 tane vermesi sorun olmaz. Bence oyun oynarken mining yapılmamalı. Oyun oynarken değil de bilgisayarı kullanmadığın zaman yapsan nasıl olur? Overclock için şöyle bir başlangıç yap;
-180 Core
+600 Memory
%65 Power Limit
%78 Fan hızı

Hashrate'de düşüş olursa Power Limiti arttır. %100'ü geçirme. Fan hızını da arttır eğer ısınıyorsa.

Son düzenleme:

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,445
İsim
Diyarhan
Ethereum 1660 Super için şu an aylık 550 TL getiriyor. Yılda 6600 TL. Ayda oturduğun yerden efor sarfetmeden kimse sana 550 TL vermez. 2 ayda amele olarak çalışsan o paranın yakınından bile geçemezsin.

O çalınma olayını ne gördüm, ne duydum, ne yaşadım. Invalid ve Rejected Share'lar var acaba bunları mı diyorlar? Rejected ve Invalid bulununca havuza gönderdiğiniz payı alamıyorsunuz. Bunun en büyük sebebi Overclock'un stabil olmaması. Günde 1-2 tane vermesi sorun olmaz. Bence oyun oynarken mining yapılmamalı. Oyun oynarken değil de bilgisayarı kullanmadığın zaman yapsan nasıl olur? Overclock için şöyle bir başlangıç yap;
-180 Core
+600 Memory
%65 Power Limit
%78 Fan hızı

Hashrate'de düşüş olursa Power Limiti arttır. %100'ü geçirme. Fan hızını da arttır eğer ısınıyorsa.
İşte olay orda ayda efor sarfetmeden diyorsun ama ekran kartı normal halde duruyor iken o para kazanılsa anlarım ekran kartını yarım gün çalıştırıyorum o parayı kazanıyorsun. Eth den bahsediyorsun arkadaş onun yarısını kazanıyor hala karlı bir iş olduğunu düşünmüyorum. Heleki düşük seviye kartlar için.

Ekran kartı o amaç için üretiliyor çalışmak için?
İnsan da yaşamak için çalışıyor köleler de benzetme bunun gibi. Bir araba hep 200mkh ile kullanılır mı?

Dahası  
Reaksiyon skoru
202
İsim
Ethem Cankurt
Yaklaşık 1660S İle G Miner'da 10 Günde 100 RavenCoin Kazdım , Yaklaşık 140-150 Saat Açık Kaldı , Genelde 12/13/13.5 Gibi Değerlerde Seyrediyor Değerler Sizce Nasıl , 72 Derece'nin Üstüne'de Çıkmadı , Şuan 100 Rvn Yaklaşık 115 TL Ediyor Sizce Zamana ve Karta Göre Kazdığım Coin ve Aldığım Değerler Nasıl?
reis bizede bıraksaydın

LineaTurco

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,102
İsim
Zeki Müren
İşte olay orda ayda efor sarfetmeden diyorsun ama ekran kartı normal halde duruyor iken o para kazanılsa anlarım ekran kartını yarım gün çalıştırıyorum o parayı kazanıyorsun. Eth den bahsediyorsun arkadaş onun yarısını kazanıyor hala karlı bir iş olduğunu düşünmüyorum. Heleki düşük seviye kartlar için.

İnsan da yaşamak için çalışıyor köleler de benzetme bunun gibi. Bir araba hep 200mkh ile kullanılır mı?
Yav senin yapacağın benzetmeye tamam sen mining yapma burda veriler var veriler yalan söylemez bi kart kendini 7-8 ayda amörti ediyor bir ev ise 200ay gibi sürede 200 ayda para enflasyona eriyor sen git ev al kensini iyi yatırım yapmışım san bir kart iyi bir voltaj dengelemesiyle 4 yıl boyunca mining yapabilir bu arada çipler o ömürle üretiliyor ben fren ustasıyım yanımda da bir usta var toyota, renault, volvo yetkili servislerinde çalışmış 10 yıl da TÜVTÜRK te çalışmış o da diyor ki arabalarda bilinçli arızalanma vardır bir arabanın garantisi bitince arıza çıkarması istenir yeni araba alınsın diye.

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,445
İsim
Diyarhan
Yav senin yapacağın benzetmeye tamam sen mining yapma burda veriler var veriler yalan söylemez bi kart kendini 7-8 ayda amörti ediyor bir ev ise 200ay gibi sürede 200 ayda para enflasyona eriyor sen git ev al kensini iyi yatırım yapmışım san bir kart iyi bir voltaj dengelemesiyle 4 yıl boyunca mining yapabilir bu arada çipler o ömürle üretiliyor ben fren ustasıyım yanımda da bir usta var toyota, renault, volvo yetkili servislerinde çalışmış 10 yıl da TÜVTÜRK te çalışmış o da diyor ki arabalarda bilinçli arızalanma vardır bir arabanın garantisi bitince arıza çıkarması istenir yeni araba alınsın diye.
Ahahah sen git ev al derken ne kadar da küçümsüyorsun sadece bu senede 400k ya aldığımız evin yaz sonu 700k olduğunu söylesem ne diyeceksin o ev dediğin şey pasif olduğu kadar aktif de getiriyor sahip. (Şehiri merak edersen Rus ve arapların istilasında olan Akdeniz ilimiz.)

LineaTurco

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,102
İsim
Zeki Müren
Ahahah sen git ev al derken ne kadar da küçümsüyorsun sadece bu senede 400k ya aldığımız evin yaz sonu 700k olduğunu söylesem ne diyeceksin o ev dediğin şey pasif olduğu kadar aktif de getiriyor sahip. (Şehiri merak edersen Rus ve arapların istilasında olan Akdeniz ilimiz.)
Tamam kanka sen devam et ya en çok siz ev alanlar kazanıyonuz en mantıklı yatırım sizin inşallah 10 katlı 10 tane apartmanın olur sağlıcakla kal

Top Bottom