AN İTİBARİYLE SEÇİLEBİLECEK İNTERNET FİRMASI

Aylik ne kadara mâl oluyor peki hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Süper değerler gerçekten
950 olması lazımdı otomotik ödemede olduğu için tam hatırlamıyorum ama 950-960 arasıydı

hocam hangi bölgede yaşıyorsunuz gigafiber altyapıyı ben de çok istedim nispeten de merkezi bir yerde yaşıyorum memlekette verdikleri aynı 100mbps'yi veriyorlar
elazığ da yaşıyorum ama yeni yapılanmanın olduğu bir yerde sıfır bina olduğu için bölgedeki her yer gigafiber

Bugün Turknet Gigafibere geçtim. Hız testinde 940, indirmede 920 Mbit/sn veriyor. Arada kaybettiğim hızdan daha azını Türk Telekom'da tarife olarak kullanıyordum. Şimdi 20 TL farkla gigafiber kullanıyorum.
hocam türknet gigafiber kendi altyapısını kullandığı için her yerde yok malesef ayrıca daha önce kullandığım 1 yıllık süreçte müşteri hizmetlerinden hiç memnun kalmadım sen bir sorun yaşamazsın umarım

Son düzenleme:
950 olması lazımdı otomotik ödemede olduğu için tam hatırlamıyorum ama 950-960 arasıydı

elazığ da yaşıyorum ama yeni yapılanmanın olduğu bir yerde sıfır bina olduğu için bölgedeki her yer gigafiber

hocam türknet gigafiber kendi altyapısını kullandığı için her yerde yok malesef ayrıca daha önce kullandığım 1 yıllık süreçte müşteri hizmetlerinden hiç memnun kalmadım sen bir sorun yaşamazsın umarım

Benim yaşayacağım sorun şimdiden belli. Çevresel faktörler. Kablonun %5'lik bir kısmı gözle görülür bir şekilde bina içinde kalıyor. Bina eski olduğu için yapılacaklar sınırlı. Tek avantajım dükkan üstü ve kutuya yakın oluşum.

Benim yaşayacağım sorun şimdiden belli. Çevresel faktörler. Kablonun %5'lik bir kısmı gözle görülür bir şekilde bina içinde kalıyor. Bina eski olduğu için yapılacaklar sınırlı. Tek avantajım dükkan üstü ve kutuya yakın oluşum.
yani kalan kısım zarar görecek bir yerde değilse sorun olmaz ne olacak

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,199,789
Üyeler
190,642
Son üye
mami658
Geri