Neler Yeni

ANA KARTIMA 5600X İŞLEMCİ VE 3060Tİ UYARMI?

Zaaten her şeyi ikinci el alacağim. PSU calculator sitelerinde 500W geçiyor ama gereken güç olarak
kullandığı güç değil psuda sana yetecek olan güç o
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

işlemcininde ekran kartınında tdp değerlerine bak internetten maks kaç w kullanıyolarmış dediğimi anlarsın

5600-3060ti kullanıyorum psu iyi kötü gidiyodu 500w psu ile ama pubgde yetmedi değiştirmek zorunda kaldım

kullandığı güç değil psuda sana yetecek olan güç o

işlemcininde ekran kartınında tdp değerlerine bak internetten maks kaç w kullanıyolarmış dediğimi anlarsın
O zaman ilk power almadan denesem olası bir kapanma gibi bir sorun olursa sisteme bir zarar olmaz değilmi gerek duyarsak alirim 600w powerı

5600-3060ti kullanıyorum psu iyi kötü gidiyodu 500w psu ile ama pubgde yetmedi değiştirmek zorunda kaldım
Vallah benim tam istediğim cevap genelde PUBG oynuyormu kaça geçtin peki sen?

ve acaba kaç FPS aliyosun PUBG de 5600 3060ti ile

O zaman ilk power almadan denesem olası bir kapanma gibi bir sorun olursa sisteme bir zarar olmaz değilmi gerek duyarsak alirim 600w powerı

pubg oynarsan şart gibime geldi 600w aldım yetiyor şuan fps olarak dalgalanıyor baya 120-150-200 geziyor

olmaz bişey

Ya bence yeter de google psu calculator yaz orada çıkan sitelerde dene kimisi 400w yeter diyor kimisi 550 w diyor kimisi 450 w diyor. O nedenle ben olsam en temizi 600w alabiliyorsam alırım. Çünkü o değerler maks değerler. 3060ti için önerilen güç kaynağı esasında 550w. Onun dışında gerisi hakkında için rahat olsun. yalnız yem büyük harfle yazma hem de yardımcı olan arkadaşların yorumlarını beğenmeyi unutma :)
https://forum.donanimarsivi.com/konu/kisik-butce-ile-eski-pc-den-yeni-pc-topluyorum.1087900/ Tavsiyeniz nedir bir bakar mısınız?

500 yeter kardeş o sisteme

3060 alcaksan ikinci el al bu arada
https://forum.donanimarsivi.com/konu/kisik-butce-ile-eski-pc-den-yeni-pc-topluyorum.1087900/ Tavsiyeniz nedir bir bakar mısınız?

Geri