serdar baskan
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 3
- Reaksiyon skoru
- 22,009
Abdullah abi V5 yazmıştı DA-MD2 çıktı bu ne oluyoO arka fan ızgarası değil mi![]()
Abdullah abi V5 yazmıştı DA-MD2 çıktı bu ne oluyoO arka fan ızgarası değil mi![]()
aga of .tek sorum o phoneıx ekran kartı yeterlı olur musistem çok iyi bu fiyata da 4 alanlar ağlıyor şu anda +monitör -%8 performans farkı var baya iyi olmuş bu sistem.
ben bile şu anda 5600xt'ye gerek var mıydı acaba diyorum. çünkü 60hz monitör kullanıyorum
acaba hata mı ettik bu sisteme 7200tl vererek? piyasanın bir tık üstünde ama dolar 8.56 iken almıştım
Size bunu açıklayabileceğimi düşünüyorum;Kötülemek için yazmıyorum. Aynı fiyata daha iyi şeyler koyulabilirken daha kötü şeyler koyulmuş. Evet, sistem iyi zaten.
Galiba arka fan çıkışından yakın çekilmiş bir fotoğraf oFarkettinizmi storydeki kasa ile bu kasa farklı
Alıntıyı görüntüle
sende da4 vardı sanırsam kader kardeşim hakkında hayırlısı oymuş dmekki phoneix kart 78-80 dereceleri görüyormuş bu aradaaga of .tek sorum o phoneıx ekran kartı yeterlı olur mu
Olur da senin DA-4 yok muydu?aga of .tek sorum o phoneıx ekran kartı yeterlı olur mu
Yapmazlar o dediğin mümkün değil.Aga sana ayırsınlar bi tane.