Kamina
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 1
Neden böyle oldu peki ? Yani neden mecburdunuz ? Xenforo sorun mu çıkartıyordu.Mecburen yaptık bunu maalesef.
Neden böyle oldu peki ? Yani neden mecburdunuz ? Xenforo sorun mu çıkartıyordu.Mecburen yaptık bunu maalesef.
Ben büyük logoya basıyorum"Ana Sayfa" butonu tekrardan "Donanım Arşivi" sitesine yönlendirmeye başlamış.
Bu seçenek forum içerisinde gezinmeyi özellikle aktif kullanıcılar için bir tık zorlaştırabiliyor.
Alıntıyı görüntüle
Eski düzende sayfa içerisinde aşağıya indiğimiz zaman yukarıdaki bar sürekli en üstte kalmaya devam ediyordu,
Biz de ana sayfaya dönmek istediğimiz zaman sol baştaki ana sayfa butonunu kullanıyorduk.
Değişmesi ile birlikte sürekli forumdan çıkıyoruz.
Özellikle bunca zaman forumu aktif olarak kullanan kullanıcıların el alışkanlığı olarak bunu daha sık yaptığını düşünüyorum.
Şu an ana sayfaya yönlendiren görsel ise sayfayı aşağıya indirdiğimiz zaman bizi takip etmediği için tekrar yukarı çıkmak gerekebiliyor. (veya" forumlar" butonunu kullanmak gerekiyor)
Bunun yerine;
Aşağıdaki gibi 6. bir buton getirilebilirse herkes için daha kullanışlı olur diye düşünüyorum.
Alıntıyı görüntüle
Bahsettiğim olay, "Donanım Arşivi" internet sitesinde zaten mevcut.
Menü kısmında "DA-Forum" için aynı butondan bulunuyor.
Alıntıyı görüntüle
Çok alışmıştım ama olsun"Ana Sayfa" butonu tekrardan "Donanım Arşivi" sitesine yönlendirmeye başlamış.
Bu seçenek forum içerisinde gezinmeyi özellikle aktif kullanıcılar için bir tık zorlaştırabiliyor.
Alıntıyı görüntüle
Eski düzende sayfa içerisinde aşağıya indiğimiz zaman yukarıdaki bar sürekli en üstte kalmaya devam ediyordu,
Biz de ana sayfaya dönmek istediğimiz zaman sol baştaki ana sayfa butonunu kullanıyorduk.
Özellikle bunca zaman forumu aktif olarak kullanan kullanıcıların el alışkanlığı olarak bunu daha sık yaptığını düşünüyorum.
Şu an ana sayfaya yönlendiren görsel ise sayfayı aşağıya indirdiğimiz zaman bizi takip etmediği için tekrar yukarı çıkmak gerekebiliyor. (veya" forumlar" butonunu kullanmak gerekiyor)
Bunun yerine;
Aşağıdaki gibi 6. bir buton getirilebilirse herkes için daha kullanışlı olur diye düşünüyorum.
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Burada 5dk da 10 defa çıktım ya.Aynen öyle, burada buna alıştım.
Technopat forumda hep anasayfaya basıp forumdan çıkıyordum.
Şimdi burada da aynı şey olmaya başladı
Zaten forumlar butonu da aynı işi yapmıyor mu ? Aynı butondan 2 tane olmuş olmayacak mı ?"Ana Sayfa" butonu tekrardan "Donanım Arşivi" sitesine yönlendirmeye başlamış.
Alıntıyı görüntüle
Bunun yerine;
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Evet öyle bir olay varZaten forumlar butonu da aynı işi yapmıyor mu ? Ayı butondan 2 tane olmuş olmayacak mı ?
Neyse ben zaten hep forumlar butonuna tıklıyordum. Ana sayfaya tıklayanlar düşünsünEvet öyle bir olay var
Güzel fikir bende yapacağım. Ben de her ana sayfaya dönmeye çalıştığımda oluyor.Bugün ve dün akşam rahat 50 kere donanım arşiv sitesine gittim.
Ben de çözüm olarak ana sayfa butonunu kaldırdım adblock eklentisi yardımı ile.
Şuan en başta forumlar butonu var ve kafam rahat.