Margot Robbie
80+ Titanium
- En İyi Cevap
- 2
- Reaksiyon skoru
- 61,528
Kocaeli diye bi şehir mi varmış la yeni duydum.Bu maça pek derbi denir mi bilemiyorum.
Kocaeli diye bi şehir mi varmış la yeni duydum.Bu maça pek derbi denir mi bilemiyorum.
oy kıyaman kim üzdü seniKocaeli diye bi şehir mi varmış la yeni duydum.
Bir takıma bu kadar fanatik olmak gerekir mi bilmiyorum. 20 yıl önce bir maç yenmişsiniz galiba 20 yıldır konuşuyorsunuz. 3000-5000 kişinin oluşturduğu tribünü izlemeye gerek olduğunu düşünmüyorum. Zaten normal bir şey bu.bende senin gibi bilmeden yorum yapanı ilk defa duydum şimdi yürüde sahte istabnul maçlarını izle siz seversiniz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
denir biraz tribünlerini izle anlarsın
Köy maçıBir takıma bu kadar fanatik olmak gerekir mi bilmiyorum. 20 yıl önce bir maç yenmişsiniz galiba 20 yıldır konuşuyorsunuz. 3000-5000 kişinin oluşturduğu tribünü izlemeye gerek olduğunu düşünmüyorum. Zaten normal bir şey bu.
3 5 derken 30 40 k geçtiğide oluyorBir takıma bu kadar fanatik olmak gerekir mi bilmiyorum. 20 yıl önce bir maç yenmişsiniz galiba 20 yıldır konuşuyorsunuz. 3000-5000 kişinin oluşturduğu tribünü izlemeye gerek olduğunu düşünmüyorum. Zaten normal bir şey bu.
asdjıoasdıdhjasdıasjıasdadjıs aynen kankaKöy maçı
sen git fenerini izle sonra şike diye aglaKöy maçı
fener şikeci zaten3 5 derken 30 40 k geçtiğide oluyor
asdjıoasdıdhjasdıasjıasdadjıs aynen kanka
sen git fenerini izle sonra şike diye agla
Sizin adınıza sevindim o zaman ne diyeyim. Küfürlü tezahüratları boş atışmaları sevecek biri değilim.3 5 derken 30 40 k geçtiğide oluyor
asdjıoasdıdhjasdıasjıasdadjıs aynen kanka
aynen kanka köy maçıKöy maçı
Futboldan ziyade bu aslında taraftar derbisi dostum. Aralarında maç yapamadıkları için yıllar sonra iki taraftar grubu tekrar karşı karşıya gelince heyecan oluyor. Gerçi artık taraftar grupları da eskisi gibi değil. Eskisi kadar zevkli olacağını düşünmüyorum şahsen ben bile 15 sene önce bütün maçlara giderken şuan takip bile etmiyorum çok nadir arada bakıyorum. Bıktırdılar artıkkendilerince diyorlar.
Bir takıma bu kadar fanatik olmak gerekir mi bilmiyorum. 20 yıl önce bir maç yenmişsiniz galiba 20 yıldır konuşuyorsunuz. 3000-5000 kişinin oluşturduğu tribünü izlemeye gerek olduğunu düşünmüyorum. Zaten normal bir şey bu.
Aga kocaeli denen yeri bi göstersene harita da. Türkiye de değil mi?aynen kanka köy maçı Alıntıyı görüntüle
açıklaman için teşekkürlerFutboldan ziyade bu aslında taraftar derbisi dostum. Aralarında maç yapamadıkları için yıllar sonra iki taraftar grubu tekrar karşı karşıya gelince heyecan oluyor. Gerçi artık taraftar grupları da eskisi gibi değil. Eskisi kadar zevkli olacağını düşünmüyorum şahsen ben bile 15 sene önce bütün maçlara giderken şuan takip bile etmiyorum çok nadir arada bakıyorum. Bıktırdılar artık
hocam sen ne adamsın uzattıkça uzatıyosun begenemdiysen cık su konudan kanser etme adamı hayatında tribün görmemiş bi insansınAga kocaeli denen yeri bi göstersene harita da. Türkiye de değil mi?