güzel foto şampiyonluk senesimi bu
Aynen, İstanbul hegemonyasını patates ettiğimiz üstüne bir de fenerlilere timsah yürüyüşü yaptırdığımız senegüzel foto şampiyonluk senesimi bu
bak yine aklıma geldi ya şlsadfkşlsadfkadsşlfkfenerlilere timsah yürüyüşü yaptırdığımız
saplaaaaaaAynen, İstanbul hegemonyasını patates ettiğimiz üstüne bir de fenerlilere timsah yürüyüşü yaptırdığımız sene
Köy takımı falan demem yanlıştı da yani adam diyor ki kime en iyi trübünü sorsan bu iki takımı söyler diyor. Daha ne taraftar grupları var adını bile duymadığımız 20 sene önceki küçücük başarısıyla övünen bi takımı gereğinden fazla abartıyor BÖLGESEL camiadakiler.Arkadaşlar gerçekten de bu konu ve cevaplarının cıvkı çıktı. Ben de bir Kocaelispor taraftarıyım ama yok o alır yok bu alır, yok siz eziksiniz, yok daha haritada gösteremiyorsun köy gibi yer demek biraz saçma. Bu oyun dostluk, kardeşlik oyunu değil mi, neden bu futbol terörü, milleti küçük düşürmek?
kardeşim insanlar rahatsız oluyor bu 2 camiayı bilmiyorsun konuşmaZSAN SEİVNİRİM İNSALARIN HUZURUNU BOZMAYA HAKKIN YOK h özür dileyip yok bölgesel camia mdiyosun anladım saygı yok edeptemi yok sendeKöy takımı falan demem yanlıştı da yani adam diyor ki kime en iyi trübünü sorsan bu iki takımı söyler diyor. Daha ne taraftar grupları var adını bile duymadığımız 20 sene önceki küçücük başarısıyla övünen bi takımı gereğinden fazla abartıyor BÖLGESEL camiadakiler.
Böyle derbi lafları bir bizim ülkede var. Aynı şehrin 2 takımı arasındaki her maç derbidir normalde, bizim ülkede çekişmeli geçecek her maç derbi sayılıyorkendilerince diyorlar.
Derbi çekişmeli karşılaşmalara denmiyor muydu laBöyle derbi lafları bir bizim ülkede var. Aynı şehrin 2 takımı arasındaki her maç derbidir normalde, bizim ülkede çekişmeli geçecek her maç derbi sayılıyor
Efe dışında futbol bilgisi olan yok la şu konudaDerbi çekişmeli karşılaşmalara denmiyor muydu la
içerideki çoğu Bursaspor maçına giderim gidemediğim maçı da mutlaka televizyondan izlerim çoğu besteyi bilirim çoğu taraftar olaylarını bilirim ama ben Derbi = çekişmeli geçen, büyük karşılaşma olarak öğrenmişim ve doğal olarakta öyle sanıyordumEfe dışında futbol bilgisi olan yok la şu konuda
Ya şimdi tribün olayına gelirsek, her şehre kendi tribünü daha güzel geliyor. Mesela Hodri Meydan tribününü severim hatta yakın tanıdıklarım da vardır. Bir Bursalı'ya ise de kendi tribünü güzel gelebilir bu öznel bir durum. Ben sadece oyunculara ve gollere bakarım.Köy takımı falan demem yanlıştı da yani adam diyor ki kime en iyi trübünü sorsan bu iki takımı söyler diyor. Daha ne taraftar grupları var adını bile duymadığımız 20 sene önceki küçücük başarısıyla övünen bi takımı gereğinden fazla abartıyor BÖLGESEL camiadakiler.
Bölgesel derbi denilebilir evet.içerideki çoğu Bursaspor maçına giderim gidemediğim maçı da mutlaka televizyondan izlerim çoğu besteyi bilirim çoğu taraftar olaylarını bilirim ama ben Derbi = çekişmeli geçen, büyük karşılaşma olarak öğrenmişim ve doğal olarakta öyle sanıyordum