Neler Yeni

ANADOLU DERBİSİ 2 EZELİ RAKİP YILLAR SONRA MAÇ YAPACAK !!!!!!

KİM ALIR

• KOCAELİSPOR

Oylar: 13 30.2%
  • BURSA SPOR

Oylar: 30 69.8%

• Oy kullanan toplam üye
    43

Ciri

80+ Gold
En İyi Cevap
6
1636137946185.png

KeReM 1963

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,750
İsim
Kerem ORUÇ
İlgilendiği Kategoriler
Yurtdışı Alışverişi
Instagram
oruckereem
Steam
Kerem1963
Discord
Kerem1963 #8121
  • Hahaha
Reaksiyonlar: Ciri

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,155
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi
Arkadaşlar gerçekten de bu konu ve cevaplarının cıvkı çıktı. Ben de bir Kocaelispor taraftarıyım ama yok o alır yok bu alır, yok siz eziksiniz, yok daha haritada gösteremiyorsun köy gibi yer demek biraz saçma. Bu oyun dostluk, kardeşlik oyunu değil mi, neden bu futbol terörü, milleti küçük düşürmek?
Köy takımı falan demem yanlıştı da yani adam diyor ki kime en iyi trübünü sorsan bu iki takımı söyler diyor. Daha ne taraftar grupları var adını bile duymadığımız 20 sene önceki küçücük başarısıyla övünen bi takımı gereğinden fazla abartıyor BÖLGESEL camiadakiler.

Komando41.

80+ Silver
Köy takımı falan demem yanlıştı da yani adam diyor ki kime en iyi trübünü sorsan bu iki takımı söyler diyor. Daha ne taraftar grupları var adını bile duymadığımız 20 sene önceki küçücük başarısıyla övünen bi takımı gereğinden fazla abartıyor BÖLGESEL camiadakiler.
kardeşim insanlar rahatsız oluyor bu 2 camiayı bilmiyorsun konuşmaZSAN SEİVNİRİM İNSALARIN HUZURUNU BOZMAYA HAKKIN YOK h özür dileyip yok bölgesel camia mdiyosun anladım saygı yok edeptemi yok sende

KeReM 1963

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,750
İsim
Kerem ORUÇ
İlgilendiği Kategoriler
Yurtdışı Alışverişi
Instagram
oruckereem
Steam
Kerem1963
Discord
Kerem1963 #8121
Böyle derbi lafları bir bizim ülkede var. Aynı şehrin 2 takımı arasındaki her maç derbidir normalde, bizim ülkede çekişmeli geçecek her maç derbi sayılıyor o.O2
Derbi çekişmeli karşılaşmalara denmiyor muydu la

KeReM 1963

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,750
İsim
Kerem ORUÇ
İlgilendiği Kategoriler
Yurtdışı Alışverişi
Instagram
oruckereem
Steam
Kerem1963
Discord
Kerem1963 #8121
Efe dışında futbol bilgisi olan yok la şu konuda
içerideki çoğu Bursaspor maçına giderim gidemediğim maçı da mutlaka televizyondan izlerim çoğu besteyi bilirim çoğu taraftar olaylarını bilirim ama ben Derbi = çekişmeli geçen, büyük karşılaşma olarak öğrenmişim ve doğal olarakta öyle sanıyordum

Ya şimdi tribün olayına gelirsek, her şehre kendi tribünü daha güzel geliyor. Mesela Hodri Meydan tribününü severim hatta yakın tanıdıklarım da vardır. Bir Bursalı'ya ise de kendi tribünü güzel gelebilir bu öznel bir durum. Ben sadece oyunculara ve gollere bakarım.

Maçlara da sadece izleyici olarak "bir taraftar olarak değil" giderim.

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,155
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi
içerideki çoğu Bursaspor maçına giderim gidemediğim maçı da mutlaka televizyondan izlerim çoğu besteyi bilirim çoğu taraftar olaylarını bilirim ama ben Derbi = çekişmeli geçen, büyük karşılaşma olarak öğrenmişim ve doğal olarakta öyle sanıyordum
Bölgesel derbi denilebilir evet.

• Beğen
Reaksiyonlar: Ciri
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,021,376
Üyeler
161,847
Son üye
neronidas