Anadoludan mesleğe nakil

tabi o durumda istiyatiflerine kalmış genelde uğraşmak istemiyorlar öyle söyliyim size

Müdür yardımıcılarıyla aram iyi, olurmuki
devlet okulu mümkün değil almaz özel okullar ancak alır oda parası için anadolu liseleri zor bir ihtimal meslek liseleri yapar onuda bizden o şekilde giden bir öğrenci vardı çünkü
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

zaten sen nakil almak istesen dahi nakil sisteminde hata vericektir şu an

devlet okulu mümkün değil almaz özel okullar ancak alır oda parası için anadolu liseleri zor bir ihtimal meslek liseleri yapar onuda bizden o şekilde giden bir öğrenci vardı çünkü
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

zaten sen nakil almak istesen dahi nakil sisteminde hata vericektir şu an
Giden arkadaş nasıl gitmiş eokuldanmı

Ya il ilçe milli eğitime dilekçe yazarak eski okuluma dönemezmiyim

Okuldan okula değişir ama bence geçme mesleğe Anadolu iş imkanı olarak daha iyi
Alakası yok hocam size orada mesleki eğitim mi veriyorlar da iş imkanı hemen olacak. 😆😆😆😆😆😆 Güldürdünüz beni hocam. Anadoludan mezun olup üni okuyan yada okumayan arkadaşlarım evde yatıyor meslekten mezun tüm arkadaşlarım rahat bir şekilde iş bulup çalışıyor bende dahil 😆😆😆😆

Alakası yok hocam size orada mesleki eğitim mi veriyorlar da iş imkanı hemen olacak. 😆😆😆😆😆😆 Güldürdünüz beni hocam. Anadoludan mezun olup üni okuyan yada okumayan arkadaşlarım evde yatıyor meslekten mezun tüm arkadaşlarım rahat bir şekilde iş bulup çalışıyor bende dahil 😆😆😆😆
E başganım tamam da meslekteki dönerci oluyorsa Anadolu daki öğretmen falan oluyor anlatmaya çalıştığım buydu

E başganım tamam da meslekteki dönerci oluyorsa Anadolu daki öğretmen falan oluyor anlatmaya çalıştığım buydu
Dönerci dediğin ayda 50 60 bin kazanıyor kişi usta ise ayrıca meslekteki kişi eğer isterse yine öğretmen olabilir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,161,643
Üyeler
184,478
Son üye
furkissn
Geri