Neler Yeni

Çözüldü✓ ANAKART BİOS ATTIKTAN SONRA ETHERNET ÇALIŞMIYOR

Aquaman

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
106
İsim
Mert Balamut
Selamlar dostlar,

B360-A PRO anakarta bios güncellemesi yaptık. Fakat yaptıktan sonra ethernet asla çalışmıyor, format attık yine aynı şekilde ethernet kablosu ile bağlantı alamıyoruz. Böyle bir sorun yaşayan veya çözüm konusunda bilgisi olanlar yardımcı olabilirse sevinirim.​

Aquaman

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
106
İsim
Mert Balamut
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ethernet sürücüsü ?
yükledik sildik sıfırladık yok aynı ethernet takıyoruz görmüyor usb wifi ile bağlandık ama böyle de kullanılmıyor ping yapıyor. ethernetin biostan devre dışı kalma ihtimali var mı

QRuder

80+ Silver
yükledik sildik sıfırladık yok aynı ethernet takıyoruz görmüyor usb wifi ile bağlandık ama böyle de kullanılmıyor ping yapıyor. ethernetin biostan devre dışı kalma ihtimali var mı
biostan devre dışı kalma ihtimali varmı bilmiyorum

atilla_zg

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
169
İsim
atilla üzgün
Olabilir biosu sıfırlayın sonra deneyin ondan sonra biostan lan ehterneti kontrol edin devre dışı mi diye hiç olmazsa 1 önceki biosu kurun

Çağrı Yılmaz

80+ Silver
Biosta portları devre dışı bırakma bölümü var ismini tam hatırlamıyorum. Biosu varsayılan ayarlara sıfırlayın düzelmezse bozulmuş olabilir.

Burak Aksoy

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
847
İsim
Burak
Biosta portları devre dışı bırakma bölümü var ismini tam hatırlamıyorum. Biosu varsayılan ayarlara sıfırlayın düzelmezse bozulmuş olabilir.
bios güncelleyince bios ayarlarıda sıfırlanıyor manuel olarak bakmak lazım

Aquaman

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
106
İsim
Mert Balamut
Olabilir biosu sıfırlayın sonra deneyin ondan sonra biostan lan ehterneti kontrol edin devre dışı mi diye hiç olmazsa 1 önceki biosu kurun
default yaptık yine aynı biraz daha uğraşacağız eğer olmaz ise bir önceki biosu yükleriz dediğin gibi
Mesaj otomatik birleştirildi:

kontrol edeceğim şimdi

bios güncelleyince bios ayarlarıda sıfırlanıyor manuel olarak bakmak lazım
kontrol edeceğim şimdi umarım düzelir ya

Aquaman

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
106
İsim
Mert Balamut
BİOS içerisinden kontrol edildi anakartın sitesinden tüm driverler indirildi yine aynı sorun devam ediyor ethernet hiçbir şekilde bağlanmıyor. Bios sürümünü bir öncekine çekecektim fakat bir önceki sürümde win11 desteği yok gibi gözüküyor bu şekilde. ne yapmam gerekiyor
1674999247705.png

Güncel arkadaşlar yardımlarınızı bekliyorum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
558
İsim
‏‏‏‏‏𝐿 𝐸 𝐺 𝑂 𝐿 𝐴 𝑆
BİOS içerisinden kontrol edildi anakartın sitesinden tüm driverler indirildi yine aynı sorun devam ediyor ethernet hiçbir şekilde bağlanmıyor. Bios sürümünü bir öncekine çekecektim fakat bir önceki sürümde win11 desteği yok gibi gözüküyor bu şekilde. ne yapmam gerekiyorAlıntıyı görüntüle
Konudan bağımsız ben biosu securty bot açarken bozdum. ekrana görüntü gelmiyor. bios ekranıda gelmiyor. garantiye yollucam galiba farklı bir çözümü varmı

Aquaman

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
106
İsim
Mert Balamut
Konudan bağımsız ben biosu securty bot açarken bozdum. ekrana görüntü gelmiyor. bios ekranıda gelmiyor. garantiye yollucam galiba farklı bir çözümü varmı
anakartında bios sıfırlama tuşu olacak ona basarsan bios ayarlarını sıfırlarsan düzelir tuş yok ise pili çıkar bekle biraz tekrar tak başlat yine sıfırlanacaktır.

BİOS içerisinden kontrol edildi anakartın sitesinden tüm driverler indirildi yine aynı sorun devam ediyor ethernet hiçbir şekilde bağlanmıyor. Bios sürümünü bir öncekine çekecektim fakat bir önceki sürümde win11 desteği yok gibi gözüküyor bu şekilde. ne yapmam gerekiyorAlıntıyı görüntüle

++++ güncel

Dahası  
Reaksiyon skoru
558
İsim
‏‏‏‏‏𝐿 𝐸 𝐺 𝑂 𝐿 𝐴 𝑆
Yapmadığım şey kalmadı ki herşeyi yaptım ama bir türlü olmadı

Aquaman

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
106
İsim
Mert Balamut
Yapmadığım şey kalmadı ki herşeyi yaptım ama bir türlü olmadı
elinde veya yakınlarında anakartına uygun bir işlemci var ise o işlemciyi takıp yeni bios atarak sorunu çözebilirsin.

++++ güncel

Arkadaşlar yok mu çözüme ulaşabilen sorunu çözebilen yapmadığımız şey kalmadı biosu eskiye aldık yine nafile.

Top Bottom