Neler Yeni

Anakart bios güncelleme

~~Kamuran

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,205
İsim
~~Kamuran
Arkadaşlar msi b550 a pro var sistemimde bunun bios nasıl güncelleyeceğim nasıl indireceğim?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Arkadaşlar msi b550 a pro var sistemimde bunun bios nasıl güncelleyeceğim nasıl indireceğim?
Windows kurmadım henüz

crazyreign

80+ Titanium
En İyi Cevap
80
Dahası  
Reaksiyon skoru
38,613
İsim
Hayalet
İlgilendiği Kategoriler
fotoşop
Sistem açılmıyordu en son, nasıl düzelttin? :D Bu sitede en güncel olan sürümü indir, flash belleğine at, BIOS'ta M-Flash'a gir, flash belleğini seç ve içerisindeki BIOS güncelleme dosyasını seç, ileri de ve 5 dakika sabret. Eğer güncellenirken elektrik giderse anakart mort ol.... Neyse ki anakartta BIOS Flashback özelliği var!

~~Kamuran

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,205
İsim
~~Kamuran
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sistem açılmıyordu en son, nasıl düzelttin? :D Bu sitede en güncel olan sürümü indir, flash belleğine at, BIOS'ta M-Flash'a gir, flash belleğini seç ve içerisindeki BIOS güncelleme dosyasını seç, ileri de ve 5 dakika sabret. Eğer güncellenirken elektrik giderse anakart mort ol.... Neyse ki anakartta BIOS Flashback özelliği var!
Reis en son power s led falan düzelteyim derken bir tane kabloyu çıkardım onu takmayı unutmuşum o yüzden açılmadı şimdi açıldı :D

2 tane indirme seçeneği var alttaki mi üstteki mi new nios release olan mı hangisi?

crazyreign

80+ Titanium
En İyi Cevap
80
Dahası  
Reaksiyon skoru
38,613
İsim
Hayalet
İlgilendiği Kategoriler
fotoşop
2 tane indirme seçeneği var alttaki mi üstteki mi new nios release olan mı hangisi?
BIOS'ların çıkış tarihine bakaydın Allah rızası için :(.
1596038921545.png

~~Kamuran

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,205
İsim
~~Kamuran
Alıntıyı görüntüle
Açıklamalarına baktım reis ben alttak yeni gelmişti bana :D

Alıntıyı görüntüle
Reis winrar dosyası olarak indi winrar şekilde mi atayım? ve bir de anakartın neresine takacağım belirli yerlerine takılıyor diye biliyorum.

Ekler

• IMG_20200729_191317.jpg
    IMG_20200729_191317.jpg
    994.8 KB · Hit: 30

crazyreign

80+ Titanium
En İyi Cevap
80
Dahası  
Reaksiyon skoru
38,613
İsim
Hayalet
İlgilendiği Kategoriler
fotoşop
Reis winrar dosyası olarak indi winrar şekilde mi atayım? ve bir de anakartın neresine takacağım belirli yerlerine takılıyor diye biliyorum.
Dostum RAR'ın içerisindekileri atacaksın. Anakartın belirli bir yerine takman için BIOS Flashback özelliğini kullanman gerekiyor, ona da gerek yok, zaten PC açılıyormuş. Gir BIOS'a M-Flash'tan yukarıda yazdıklarımı yap.

~~Kamuran

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,205
İsim
~~Kamuran
Dostum RAR'ın içerisindekileri atacaksın. Anakartın belirli bir yerine takman için BIOS Flashback özelliğini kullanman gerekiyor, ona da gerek yok, zaten PC açılıyormuş. Gir BIOS'a M-Flash'tan yukarıda yazdıklarımı yap.
Reis sen olmasan battık valla :D

Reis yeni konu açmak istemedim sana sorayım şöyle laptop'ıma format atmıştım format dosyası vardı cmd falan birşeyler yapmıştı YT'den izledim falan başarılı bir şekilde yapmıştım ama seçeneklerde w10 pro falan seçeneği yoktu. Ayrıntılı bir şekilde evde yapabileceğim bir şekilde anlatan video var mı? Flash bellek üzerinden

Son düzenleme:

crazyreign

80+ Titanium
En İyi Cevap
80
Dahası  
Reaksiyon skoru
38,613
İsim
Hayalet
İlgilendiği Kategoriler
fotoşop
Reis yeni konu açmak istemedim sana sorayım şöyle laptop'ıma format atmıştım format dosyası vardı cmd falan birşeyler yapmıştı YT'den izledim falan başarılı bir şekilde yapmıştım ama seçeneklerde w10 pro falan seçeneği yoktu. Ayrıntılı bir şekilde evde yapabileceğim bir şekilde anlatan video var mı? Flash bellek üzerinden
Format USB'si mi ayarlayacaksın? ISO dosyasını indirdikten sonra Rufus ile yazdır.

~~Kamuran

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,205
İsim
~~Kamuran
Format USB'si mi ayarlayacaksın? ISO dosyasını indirdikten sonra Rufus ile yazdır.
Ya reis ben 2 defa yapmıştım usb ile senin dediğin şekilde de yapayım bir şey olmaz

Link bırakabiir misin?
uefi falan diyor iso mu oluyor bilmiyorum?

okito

80+

Windows kurmadım henüz
Tehlikeli bir iş. Ne yapmanız ve ne yapmamanız gerektiğini biliyor musunuz?

Top Bottom