Anakart bios pilim yok

Selim

80+
Reaksiyon skoru
111
Arkadaşlar gigabyte b450m s2h anakart kullanıyorum baktığımda bios pilinin olmadığını fark ettim orijinalini nasıl bulabilirim? Bazen pc açarken kasa çalışıyor fare klavye ışığı yok monitörde de tepkime olmuyor pilden kaynaklı olduğunu düşünüyorum

Arkadaşlar gigabyte b450m s2h anakart kullanıyorum baktığımda bios pilinin olmadığını fark ettim orijinalini nasıl bulabilirim? Bazen PC açarken kasa çalışıyor fare klavye ışığı yok monitörde de tepkime olmuyor pilden kaynaklı olduğunu düşünüyorum
kartı sıfır mı aldın ne zamandan beri sendeki 2. el mi aldın

Bilmiyorum ya. Nereden bulabilirim ki orijinalini
CR2032 3.0V pil alırsan aynı şey olur orjinal olmasına gerek yok.
Attığımdan al zaten 10 lira

https://urun.n11.com/ozel-pil/gp-cr2032-lityum-3v-dugme-pil-5-li-blister-2032-pil-3-volt-P228599872
1606395873740.png

Arkadaşlar gigabyte b450m s2h anakart kullanıyorum baktığımda bios pilinin olmadığını fark ettim orijinalini nasıl bulabilirim? Bazen PC açarken kasa çalışıyor fare klavye ışığı yok monitörde de tepkime olmuyor pilden kaynaklı olduğunu düşünüyorum
Cr 2032 kodlu pil alin elektirikcilerde var 1.5tl felan

Bi dahakine daha dikkatli bakarım inşallah duruyordur
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bu sıkıntı çıkarmaz yani
Her 3.0V yuvarlak pil CMOS için uygun değil.
Benin attığım CR2032 CMOS için uyumlu onu alırsanız sorun çıkmaz.

Her 3.0V yuvarlak pil CMOS için uygun değil.
Benin attığım CR2032 CMOS için uyumlu onu alırsanız sorun çıkmaz.
Tamamdır teşekkür ederim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Cr 2032 kodlu pil alin elektirikcilerde var 1.5tl felan
Üstte arkadaşın attığını alsam o da olur sanırım elektrikçilerdekine pek güvenemiyorum da

bios pili olmasa her açılışta cmos settings reset hatası verirdi 3 defa post yapardı ekranın gelmesi 2 dk sürerdi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,202,740
Üyeler
191,157
Son üye
MinistryOfAgriCulture
Geri