Arkadaşlar gigabyte b450m s2h anakart kullanıyorum baktığımda bios pilinin olmadığını fark ettim orijinalini nasıl bulabilirim? Bazen pc açarken kasa çalışıyor fare klavye ışığı yok monitörde de tepkime olmuyor pilden kaynaklı olduğunu düşünüyorum
kartı sıfır mı aldın ne zamandan beri sendeki 2. el mi aldınArkadaşlar gigabyte b450m s2h anakart kullanıyorum baktığımda bios pilinin olmadığını fark ettim orijinalini nasıl bulabilirim? Bazen PC açarken kasa çalışıyor fare klavye ışığı yok monitörde de tepkime olmuyor pilden kaynaklı olduğunu düşünüyorum
Sıfırkartı sıfır mı aldın ne zamandan beri sendeki 2. el mi aldın
bios pili nasıl olmaz sıfır kartta şaşırdımSıfır
Bilmiyorum ya. Nereden bulabilirim ki orijinalinibios pili nasıl olmaz sıfır kartta şaşırdım
Baktım ama göremedim yaekran kartının altında
sökmeden göremessinBaktım ama göremedim ya
CR2032 3.0V pil alırsan aynı şey olur orjinal olmasına gerek yok.Bilmiyorum ya. Nereden bulabilirim ki orijinalini
Bi dahakine daha dikkatli bakarım inşallah duruyordursökmeden göremessin
Bu sıkıntı çıkarmaz yaniCR2032 3.0V pil alırsan aynı şey olur orjinal olmasına gerek yok.
Attığımdan al zaten 10 lira
https://urun.n11.com/ozel-pil/gp-cr2032-lityum-3v-dugme-pil-5-li-blister-2032-pil-3-volt-P228599872Alıntıyı görüntüle
Cr 2032 kodlu pil alin elektirikcilerde var 1.5tl felanArkadaşlar gigabyte b450m s2h anakart kullanıyorum baktığımda bios pilinin olmadığını fark ettim orijinalini nasıl bulabilirim? Bazen PC açarken kasa çalışıyor fare klavye ışığı yok monitörde de tepkime olmuyor pilden kaynaklı olduğunu düşünüyorum
Her 3.0V yuvarlak pil CMOS için uygun değil.Bi dahakine daha dikkatli bakarım inşallah duruyordur
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Bu sıkıntı çıkarmaz yani
Tamamdır teşekkür ederimHer 3.0V yuvarlak pil CMOS için uygun değil.
Benin attığım CR2032 CMOS için uyumlu onu alırsanız sorun çıkmaz.
Üstte arkadaşın attığını alsam o da olur sanırım elektrikçilerdekine pek güvenemiyorum daCr 2032 kodlu pil alin elektirikcilerde var 1.5tl felan