Neler Yeni

Yardım Anakart değişimi ile oluşan işlemci sıcaklığı

Merhaba arkadaşlar b450m s2h anakartımdan b550 gaming x v2 geçiş yaptım fakat b450 de olmayan sorunlar ortaya çıktı düzensiz işlemci sıcaklığı, furmark da 90 dereceyi görüyor direk, ne olduğu belirsiz bir bios versiyonu, saat ve zaman dilimine kendini ayarlamayan, kaldı ki bu saat ve tarih bios da da yanlış gösteriyor sadece masaüstünde değil
Sizce aldığım yere iade etmeli miyim alırlar mı

S C O

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
573
İsim
Savaş Kurtuluş
Discord
G-TheArk#3024
Merhaba arkadaşlar b450m s2h anakartımdan b550 gaming x v2 geçiş yaptım fakat b450 de olmayan sorunlar ortaya çıktı düzensiz işlemci sıcaklığı, furmark da 90 dereceyi görüyor direk, ne olduğu belirsiz bir bios versiyonu, saat ve zaman dilimine kendini ayarlamayan, kaldı ki bu saat ve tarih bios da da yanlış gösteriyor sadece masaüstünde değil
Sizce aldığım yere iade etmeli miyim alırlar mı
Merhaba,

Anakartını değişiklik yapmadan önce işlemci %80 - %90 sıcaklığı görüyor muydu? Peki.

• Konu Sahibi Konu Sahibi
Merhaba,

Anakartını değişiklik yapmadan önce işlemci %80 - %90 sıcaklığı görüyor muydu? Peki.
Hayır hocam anakartla beraber stabil olmayan işlemci sıcaklıkları ortaya çıktı işlemcinin 38 den bir anda 62 dereceye çıkması masaüstünde sizce normal mi

S C O

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
573
İsim
Savaş Kurtuluş
Discord
G-TheArk#3024
Hayır hocam anakartla beraber stabil olmayan işlemci sıcaklıkları ortaya çıktı işlemcinin 38 den bir anda 62 dereceye çıkması masaüstünde sizce normal mi
Hayır, normal değil hocam;

İşlemci fanı tam oturmuş mu? ona bakın.
Termal macun sürülmüş mu?
Fan hızları, Yeterli mi?

Bunlara bakmanız lazım ilk önce.

• Konu Sahibi Konu Sahibi
Hayır, normal değil hocam;

İşlemci fanı tam oturmuş mu? ona bakın.
Termal macun sürülmüş mu?
Fan hızları, Yeterli mi?

Bunlara bakmanız lazım ilk önce.
Hepsine de baktım gayet normal hocam yerine oturmuş ve termal macunda güzelce yayılarak uygulanmış vaziyette olmasına rağmen furmark testinde anında 90 dereceyi buluyor buna bağlı olarak da fanlarda tam devirde dönmeye başlıyor

S C O

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
573
İsim
Savaş Kurtuluş
Discord
G-TheArk#3024
Hepsine de baktım gayet normal hocam yerine oturmuş ve termal macunda güzelce yayılarak uygulanmış vaziyette olmasına rağmen furmark testinde anında 90 dereceyi buluyor buna bağlı olarak da fanlarda tam devirde dönmeye başlıyor
90°C çok fazla hocam başka bir sorun var bunda.

Top Bottom