Anakart Hakkinda Problem

bayefek

80+
Reaksiyon skoru
4
MSI dan hazir bir bilgisayar aldim modeli MSI AEGIS-089EU anakartinin modeli de ms-b901 benim asil problemim SSD bozuldu ve problemin anakarta mi yoksa SSD de mi oldugundan emin degilim SSD rastgele gidip geliyor yeni bir parca alacagim problem anakartta olmadigindan nasil emin olabilirim yeni bir SSD takmak disinda. Cevaplar icin tesekkurler :)

MSI dan hazir bir bilgisayar aldim modeli MSI AEGIS-089EU anakartinin modeli de ms-b901 benim asil problemim SSD bozuldu ve problemin anakarta mi yoksa SSD de mi oldugundan emin degilim SSD rastgele gidip geliyor yeni bir parca alacagim problem anakartta olmadigindan nasil emin olabilirim yeni bir SSD takmak disinda. Cevaplar icin tesekkurler :)
Garanti varsa direk oraya yollayın derim.

SSD'yi başka bir sisteme takabilirsin?

SSD sata ssd mi?
ÖYleyse başka sata portlarına takmayı deneyin. Sorun devam ederse başka ssd ile denemenizi öneririm.
m2 ssd
Post automatically merged:

eski bir sistem var bir bakayim m2 girisi var mi

diger sistemde bu anakart
X79 INTEL (INTEL Xeon E5/Corei7 DMI2 - C600/C200 Cipset
var buna olur mu?

m2 ssd

eski bir sistem var bir bakayim m2 girisi var mi

diger sistemde bu anakart
X79 INTEL (INTEL Xeon E5/Corei7 DMI2 - C600/C200 Cipset
var buna olur mu?
Bazılarında var bazılarında yok. Nvme için mi değil mi bilmiyorum.

En kötü bir bilgisayarcıya git SSD ile oradaki bilgisayarda deneyin.