Neler Yeni

Yardım Anakart iptal/iade hakkında

appl

80+
Reaksiyon skoru
2
Arkadaşlar bir hafta önce n-11 üzerinden alışveriş yaptım fakat anakartın üzerindeki işlemci pinlerinde 1-2 tanesi yamuk çıktı bunun için iade talebi oluşturdum fakat mağzadan kullanıcı hatası dendi. Daha öncesinden böyle bir problemle karşılaşan oldumu ?

Arkadaşlar bir hafta önce n-11 üzerinden alışveriş yaptım fakat anakartın üzerindeki işlemci pinlerinde 1-2 tanesi yamuk çıktı bunun için iade talebi oluşturdum fakat mağzadan kullanıcı hatası dendi. Daha öncesinden böyle bir problemle karşılaşan oldumu ?
Daha önce yaşamadım fakat elektronik ürünleri açarken video kaydı alın elinizde kanıt bulunsun

Mağaza yan çiziyor ve n11 yardımcı olmuyorsa THH ye başvurmaktan başka şansın yok. Ortlama 3/5 ay sürer geçmiş olsun.

bu tarz ürünlerde ilk kez kutuyu açarken video çekmek şart. elinde kanıt olması lazım. satıcı ürün arızalı mı geldi yoksa sen mi zarar verdin bilemez. bu yüzden sorumluluk kabul etmemesi normal. el becerin varsa eğilmiş pinleri cımbız gibi bir alet yardımıyla düzeltmeye çalışırsın. yok ben risk alamam dersen bir bilgisayarcıya götürebilirsin.

Mağaza yan çiziyor ve n11 yardımcı olmuyorsa THH ye başvurmaktan başka şansın yok. Ortlama 3/5 ay sürer geçmiş olsun.
Hocam dediğiniz gibi n11 ile daha görüşmedim ama mağaza yan çiziyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

video var elimde fakat pinin üstünde kapak olduğu için gözükmüyor videoda

baştan diyim karın ağrılı bir süreç başlıyor senin adına üzüldüm geçmiş olsun

• Üzgün
Reaksiyonlar: appl
am5 pin ise cok hassas, bazen ortadan bukuluyor cimbiz veya herhangi bir sey ile duzeltmek mumkun degil. Magaza yan ciziyorsa bence sistemi bir calistirmayi deneyin, pin cpu'ya sorunsuz temas ediyorsa calismasinda bir problem olmaz. Ekstra kontrol etmen gereken sey ise tum RAM slotlari calisiyor mu? Bazen pin yamuktur, cpu problemsiz calisir fakat RAM yuvalarindan 1'i calisir gerisi iptal olur vs. vs.

Tum RAM slotlarini ise tek bir RAM ile kontrol edemezsin bunun bilgisini de vereyim. AM5 cogu yeni anakart A2+B2 dolu degilse A1+B1 'e goruntu vermez. Tekil olarak A2 veya B2 'yi calistirmayi deneyebilirsin 4 slotlu ise.

2 slotlu anakart ise tek bir RAM ile iki slotun da calismasi gerekiyor.

Hocam aynısı başıma geldi hepsiburada ile tık demeden aldılar sağolsunlar.
N11 den bir şey alınmaz hatayı en başta orada yapmışsınız
Çözüme gelecek olursak da tek çare THH satıcı almıyorum dedikten sonra iş uzar da uzar.En az 3 ay

Hocam aynısı başıma geldi hepsiburada ile tık demeden aldılar sağolsunlar.
N11 den bir şey alınmaz hatayı en başta orada yapmışsınız
Çözüme gelecek olursak da tek çare THH satıcı almıyorum dedikten sonra iş uzar da uzar.En az 3 ay
sonradan farkına vardık iş işten geçti

Geri