Neler Yeni

Anakart kargodn açılmış geldi

Penguen

80+ Silver
Nasıl iade başvurusu yapabilirim?
Mesaj otomatik birleştirildi:

N11 mağaza adı dey elektronik ama
İtopya EERA elektronik olarak geçiyor, bir yanlışınız var.
Satıcının şu anda satıştaki ürünlerini görünce aklıma gelen şey şu oldu.
İtopya'dan hazır sistem alıp ekran kartını çıkarıp satan bir mağaza.

Starks

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
64
İsim
Resul Can Şişman
İtopya EERA elektronik olarak geçiyor, bir yanlışınız var.
Satıcının şu anda satıştaki ürünlerini görünce aklıma gelen şey şu oldu.
İtopya'dan hazır sistem alıp ekran kartını çıkarıp satan bir mağaza.
Hocam EERA falan değil, N11 üzerinden dey elektronik mağazası yazıyor, faturada bile bu yazıyor.

Psyduck

80+ Platinum
En İyi Cevap
16
Daha yeni anakart kargodan geldi ve anakartın jelatini açılmış. Ürünü n11den almama rağmen itopyadan geldi. Satıcıya sormuştum anakartın biosunu son sürüme güncelleyerek mi gönderiyorsunuz diye, onlarda hayır kutuları hiç bir şekilde açmıyoruz dediler. Napmalıyım?
anakart kutularının jelatini olmuyor olması lazım. ben aldığım 2 anakartında da jelatin açtığımı hatırlamıyorum.

Starks

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
64
İsim
Resul Can Şişman
ekran kartı kutularının jelatini olmuyor olması lazım. ben aldığım 2 ekran kartında da jelatin açtığımı hatırlamıyorum.
Anakart diyorum ne ekran kartı hocam??

Psyduck

80+ Platinum
En İyi Cevap
16
Anakart diyorum ne ekran kartı hocam??
anakart düşünüp ekran kartı yazmışım :D pardon benim hatam düzeltiyorum. ekran kartına jelatin vardı onu yazacaktım sonra vaz geçtim ama yazmışım yine.

Penguen

80+ Silver
ekran kartı kutularının jelatini olmuyor olması lazım. ben aldığım 2 ekran kartında da jelatin açtığımı hatırlamıyorum.
Bazı ürünlerin kutusunda jelatin/bandrol olmuyor ama statik poşette oluyor bant gibi.
Bir jelatin vardıysa ve kaldırıldıysa yakından bakmayla anlayabilir arkadaş.
B550 Gaming Plus aldım, onun kutusunda da yoktu jelatin. 100 liralık parçada bile jelatin olurken anakartta olmaması saçmalık.

Mercedesbenz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
688
İsim
Arda Öztürk

Psyduck

80+ Platinum
En İyi Cevap
16
Bazı ürünlerin kutusunda jelatin/bandrol olmuyor ama statik poşette oluyor bant gibi.
B550 Gaming Plus aldım, onun kutusunda da yoktu jelatin. 100 liralık parçada bile jelatin olurken anakartta olmaması saçmalık.
asus prime b560m-a aldım, statik poşette de herhangi bir şey yoktu, bant bile yoktu. bozuk çıktı açılmış olmasından şüphelenip garantiye gönderdim, değişim yaptılar. yeni gelen kutuda da yoktu. çok dikkatli inceledim yeni kutuyu ama kesinlikle açılmamış bir kutuydu. kutunun içerisinde toz, parmak izi hiç bir şey yoktu. ama yine ne bandrol ne bant hiç bir şey yoktu.

Starks

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
64
İsim
Resul Can Şişman
Mağazayı aradım itopya ile ortak çalışıyoruz dediler ve anakartın üzerinde jelatin olması lazım dediler gigabyte ın, ama yok.

Top Bottom