Yenide alsan olur ama şimdi anakart değilde işlemciler bozuksa oda sıkıntıgarantisi yok hocam
Mesaj otomatik birleştirildi:
Diyarbakır'da yaşadığım için tüm bilgisayarcılar kasap
Yenide alsan olur ama şimdi anakart değilde işlemciler bozuksa oda sıkıntıgarantisi yok hocam
Diyarbakır'da yaşadığım için tüm bilgisayarcılar kasap
tüm işlemleri yaparken yanındaydımAnakartin kutusu duruyorsa kutu ve anakart üzerindeki seri numarasını kontrol edin . (Bilgisayarcı çakallık etmismi kontrolü )
işlemci bozuk olsa anlardik büyük ihtimalle ama 2 işlemci de mi bozulacakYenide alsan olur ama şimdi anakart değilde işlemciler bozuksa oda sıkıntı
Büyük ihtimalle anakart gg bilgisayarcı ya götürüntüm işlemleri yaparken yanındaydım
işlemci bozuk olsa anlardik büyük ihtimalle ama 2 işlemci de mi bozulacak
valla hocam bilgisayarcılara güvenmiyorum vatandan uygun fiyatlı anakart alacağım mecburen kendi başıma takmaya çalışacağımBüyük ihtimalle anakart gg bilgisayarcı ya götürün
valla hocam bilgisayarcılara güvenmiyorum vatandan uygun fiyatlı anakart alacağım mecburen kendi başıma takmaya çalışacağım
yok hocam ddr4 lazım bana ikinci el bakıyorum zatenAnladım hocam ddr5 anakart lazımsa elimde boşta var param güvende ile satabilirim istersen asus a620 m k modeli olması lazım giriş seviye ama b450 idi değil mi sistem söylemedim farz et
Vatana da bak istersen bazen kazık fiyattan uygun ve indirimli fiyata çekiyorlaryok hocam ddr4 lazım bana ikinci el bakıyorum zaten
vatandan alcam zaten hocam sizce bu sefer kendi başıma takayım mi? mahalle bilgisayarcıların eli çok sert ve az önce bilgisayarı tekrar açtım her yerde pecete ve pamuk gibi şeyler çıktı onları iyice temizledim bios pil yuvasında bile pamuk çıktı acaba sorun bundan kaynaklı olabilir mi küçük bir umut da olsa? 1 2 saate tekrar deneyeceğim.Vatana da bak istersen bazen kazık fiyattan uygun ve indirimli fiyata çekiyorlar
Deneyin baktınız umut yok gibi anakart değiştirinvatandan alcam zaten hocam sizce bu sefer kendi başıma takayım mi? mahalle bilgisayarcıların eli çok sert ve az önce bilgisayarı tekrar açtım her yerde pecete ve pamuk gibi şeyler çıktı onları iyice temizledim bios pil yuvasında bile pamuk çıktı acaba sorun bundan kaynaklı olabilir mi küçük bir umut da olsa? 1 2 saate tekrar deneyeceğim.
hocam çalıştı bilgisayar ama çalıştığı gibi 1 dakika içinde kapanıyor işlemci fanını işlemciye takmadim sadece kablosunu taktım ama görüntü de gelmediDeneyin baktınız umut yok gibi anakart değiştirin
Hocam soğutma çalışmaz ise işlemci derecesi ortalama 30 saniye ila 1 dakika arasında 95 dereceyi görür ve kapanır otomatikhocam çalıştı bilgisayar ama çalıştığı gibi 1 dakika içinde kapanıyor işlemci fanını işlemciye takmadim sadece kablosunu taktım ama görüntü de gelmedi
böyle bir şey çıkıyor
hocam her şeyi halletim bilgisayar açılıyor ve çalışıyor ama bilgisayar fanlarindan 1 tanesinin ledi ve fanı çalışmıyor ve ethernet de çalışmıyor kablo bozuk değilHocam soğutma çalışmaz ise işlemci derecesi ortalama 30 saniye ila 1 dakika arasında 95 dereceyi görür ve kapanır otomatik