Asus Rog Strix 3060 Tİ ile RYZEN 5 5600X düşünüyorum. Anakart olarak Asus Rog Strix X570-E istiyorum fakat sorduğum kişiler işlemciye fazla kaçacağını söylüyor . Fazla kaçar mı kaçarsa da başka önerebileceğiniz bir anakart var mıdır?
İyi benceAsus Rog Strix 3060 Tİ ile RYZEN 5 5600X düşünüyorum. Anakart olarak Asus Rog Strix X570-E istiyorum fakat sorduğum kişiler işlemciye fazla kaçacağını söylüyor . Fazla kaçar mı kaçarsa da başka önerebileceğiniz bir anakart var mıdır?
B550 olarak önerebileceğiniz bir model var mı? Asus olursa sevinirim sistemin çoğunluğunu Asus dizicem.b550 öneririm
bütçe?B550 olarak önerebileceğiniz bir model var mı? Asus olursa sevinirim sistemin çoğunluğunu Asus dizicem.
Sistemin tam bütçesi tam belli değil ama anakarta 3K ya kadar çıkabilirizbütçe?
B550-F,B550-A ve B550-e modellerine bakabilirsinizB550 olarak önerebileceğiniz bir model var mı? Asus olursa sevinirim sistemin çoğunluğunu Asus dizicem.
Sistemin tam bütçesi tam belli değil ama anakarta 3K ya kadar çıkabiliriz
Anakarta ayırdığınız bütçeyi kısıp işlemciyi 5800x alabilirsinizSistemin tam bütçesi tam belli değil ama anakarta 3K ya kadar çıkabiliriz
Asus olarak önerebilir misiniz?MSI MPG B550 GAMING EDGE WIFI Amd B550 Soket AM4 DDR4 5100(OC) M.2 Anakart fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
MSI MPG B550 GAMING EDGE WIFI Amd B550 Soket AM4 DDR4 5100(OC) M.2 Anakart fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
5600x gibi bir işlemciye o anakarta gerek yok ilerde güncelleme yapsanız dahi gerek yok b550 tomahawk yada gaming edge wifi işinizi görürAsus Rog Strix 3060 Tİ ile RYZEN 5 5600X düşünüyorum. Anakart olarak Asus Rog Strix X570-E istiyorum fakat sorduğum kişiler işlemciye fazla kaçacağını söylüyor . Fazla kaçar mı kaçarsa da başka önerebileceğiniz bir anakart var mıdır?
Olabilir aslında zaten onun için başka anakart bakıyorum.Anakarta ayırdığınız bütçeyi kısıp işlemciyi 5800x alabilirsiniz
5800x e çıkarıp başka bi anakart almayı önerdiler o da mantıklı.Bana içinde wifi ve bluetooth olan bir anakart lazım.5600x gibi bir işlemciye o anakarta gerek yok ilerde güncelleme yapsanız dahi gerek yok b550 tomahawk yada gaming edge wifi işinizi görür