Anakart Önerisi

Reaksiyon skoru
47
Merhaba! Ben bir f/p kasası topluyorum. Öncelikle sistem özellikleri:
Ryzen 51600 AF
G.skill 8gb 3000mhz ram
FSP 600 w 80+ Psu
2. el MSI Rx570 8gb
James Donkey veya Adata 240 Gb SSD

Sizce hangi anakartı almalıyım (ileriye yönelik ve oc yapılabilecek) ben MSI B450M-A Pro MAX modelini düşündüm.

B450M S2H alabilirsin. SSD'yi değiş 2sinide alma.

Gigabyte b450m s2 alabilirsin Ekran kartı alırken dikkatli olmalısın

Ssd nin sorunu nedir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Galiba s2h sadece soğutucu olarak geçiyormuş kalanı aynıymış doğru mudur?

gigabyte s2h öneririrm yada param var dersen asus tuf modelli anakartlara bakabilirsin

Merhaba! Ben bir f/p kasası topluyorum. Öncelikle sistem özellikleri:
Ryzen 51600 AF
G.skill 8gb 3000mhz RAM
FSP 600 w 80+ PSU
2. el MSI Rx570 8gb
James Donkey veya Adata 240 Gb SSD

Sizce hangi anakartı almalıyım (ileriye yönelik ve oc yapılabilecek) ben MSI B450M-A Pro MAX modelini düşündüm.
Anakart olarak B450M s2h tercih edin en iyi seçim olacaktır. Sisteme gelirsek sakın JD SSD almayın. Adata olanın ise SU630 modeli olmamasına dikkat edin. Bu iki dediğim de kronik sorunlu SSD'ler. Bir de ekran kartını ikinci el almanızı kesinlikle tavsiye etmem özellikle de RX570-580 gibi kartları. Genellikle mining için kullanıyor 3-5 ay sonra da sağlığı düşünce satıyorlar. Mining olmadığına eminseniz bile kartı sıfır almanız çok önemli.

Anakart olarak B450 serileri en güzeli. Bence işlemciyi R 5 2600 yapın.

Anakart olarak B450M s2h tercih edin en iyi seçim olacaktır. Sisteme gelirsek sakın JD SSD almayın. Adata olanın ise SU630 modeli olmamasına dikkat edin. Bu iki dediğim de kronik sorunlu SSD'ler. Bir de ekran kartını ikinci el almanızı kesinlikle tavsiye etmem özellikle de RX570-580 gibi kartları. Genellikle mining için kullanıyor 3-5 ay sonra da sağlığı düşünce satıyorlar. Mining olmadığına eminseniz bile kartı sıfır almanız çok önemli.
Ama adam her türlü testi kabul ediyor bir yani yapabileceğimiz testler var değil mi kombuster durmark gibi

Geri