Anakart üzerinde boot ve vga hata ledleri yanıyor

ragnmar

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
142
Ne yaparsam yapayım alamıyorum görüntü. Her şeyi denedim ramleri çıkarıp sildim taktım işlemciyi çıkarıp taktım termal macun değiştim bios uptade ettim yok görüntü yok. Neden bu ışıklar yanıyor olabilir ?

Ekler

• 20250422_144106.jpg
    20250422_144106.jpg
    776.7 KB · Hit: 62
Ekran kartı arıza ışığı yakıyor

boot niye kırmızı yanıyor bilmiyorum kullanma kılavuzunda yazar
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Başka ekran kartıyla deneyin mümkünse

Ekran kartı arıza ışığı yakıyor

boot niye kırmızı yanıyor bilmiyorum kullanma kılavuzunda yazar
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Başka ekran kartıyla deneyin mümkünse
işlemcide dahili grafik birimi var ekran kartını çıkarıp birdaha deniyorum sorun aynı

işlemcide dahili grafik birimi var ekran kartını çıkarıp birdaha deniyorum sorun aynı
Ram slotlarını temizle ve bios pilini çıkarıp bı 30sn sonra tak. Benim eski pc böyle yapınca düzeliyodu. Ekran kartının fanları dönüyormu?

Ram slotlarını temizle ve bios pilini çıkarıp bı 30sn sonra tak. Benim eski pc böyle yapınca düzeliyodu. Ekran kartının fanları dönüyormu?
hepsini yaptım 30 sn değil 5dk bekledim. Ekran kartının fanlar dönüyor sonuç aynı

Ne yaparsam yapayım alamıyorum görüntü. Her şeyi denedim ramleri çıkarıp sildim taktım işlemciyi çıkarıp taktım termal macun değiştim bios uptade ettim yok görüntü yok. Neden bu ışıklar yanıyor olabilir ?
Hocam anakart bozliulmuştur bendede oldu sıfır ekran kartında b850 tomahawk garantide şuan

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,294
Üyeler
192,676
Son üye
Lyrazed
Geri