böyle bir şey hiç duymadım. sıkıntı olacağını sanmamBeyler anakartla monitörün hzsi arasında bi bağlantı var mı? Vp249qgr 144hz ve b450m s2h alacağım hz konusunda falan bi sıkıntı oluşur mu aydınlatır mısınız
Çok teşekkürlerböyle bir şey hiç duymadım. sıkıntı olacağını sanmam
Çok teşekkürlerSorun olacağını sanmıyorum.
Tamamdır çok teşekkür ederimAnakarttaki görüntü çıkışlarını düşünmen için APU kullanıyor olman lazım.
Ekran kartı kullanıyorsan anakarttaki görüntü çıkışlarının desteklediği tazeleme hızlarını düşünmene gerek yok.
Önemli değil ben teşekkür ederim.Çok teşekkürler
Mesaj otomatik birleştirildi:
Çok teşekkürler
Mesaj otomatik birleştirildi:
Tamamdır çok teşekkür ederim
Reis bir de 800tl ye kadar psu dahil önerebileceğin kasa var mı rgb li şuan spec delta koydum ama çok emin değilim senin önerebileceğin bi model var mı? Ve xigmatek beast ya da lamiya nasıl?Anakarttaki görüntü çıkışlarını düşünmen için APU kullanıyor olman lazım.
Ekran kartı kullanıyorsan anakarttaki görüntü çıkışlarının desteklediği tazeleme hızlarını düşünmene gerek yok.
SPEC-DELTA iyidir, candır.Reis bir de 800tl ye kadar PSU dahil önerebileceğin kasa var mı RGB li şuan spec delta koydum ama çok emin değilim senin önerebileceğin bi model var mı? Ve xigmatek beast ya da lamiya nasıl?